ТурисТ
заслужил ветеран

Регистриран: 19.04.2003
От: Гурково
|
Среща между форумците на всяка цена
#93732 - 07.07.2003 11:41
|
|
|
Здравейте, форумци от all.bg!
Прочетох дискусията , която се е водила миналата година с намерение да се осъществи среща между участниците във форум all.bg! Срещата не се е състояла! Във форум "Мъже и жени" проведох анкета Евентуална среща в близкото необозримо бъдеще . От резултатите научих, че има желаещи такава среща да се осъществи! Изпратих писмо, чийто текст ще прочетете по-долу до участниците ( 10 човека ) в гореупоменатата дискусия: "Zdrawejte, forumci ot ALL.BG!
Neznam, dali prodylgawate da sledite diskusijte w forum.all.bg , no az otkrih mqsto tam, kydeto wsi4ki wie ste wzeli u4astie w "Godi6en bal" - tema otkrita ot Maya! Mojat prqkor wyw forumyt e turist .Prastam towa pismo do horata, s 4ijto e- maili uspqh da se snabdq: DaniM , Iya, Maya, kandidat, Lisa, marinkov, Misho, Verdji, DrG.! Bih iskal da opredelim edna data megdu 5-ti i 30-ti Awgust, kogato wsi4ki gelaesti ot forumyt ste se syberem! Az sym ot Varna. Spored anketata, koyato pusnah w "Myge i Geni", powe4eto ot gelaestite sa ot Sofiq, koeto zna4i, 4e i srestata bi trqbwalo da se systoi tam!
Bih iskal wseki ot was da mi otgowori, dali wse oste gelae da se srestnem i kakwo misli za poso4enite po-gore dati (napi6ete mi interwala ot wreme, prez kojto ste swobodni za sresta). Za momenta nestata po zawedenie za kupon4e i mqsto za nostuwka stoqt na zaden plan! Пишете ми и дали разчитате кирилица:)"
Моля всеки от вас, който би желал да присъства на тази среща да ми изпрати своят e-mail адрес! За развоя на нещата по-нататък ще давам отчет и тук, но по-подробно инфо ще пращам само до хората, които са ми изпратили своят e-mail адрес! Моят адрес е aromat25@mail.bg
До скоро!
-------------------- "... гора зашуми, вятър повее -
Балканът пее хайдушка песен"
|
Bye-bye
несъществуващ член

Регистриран: 25.07.2001
|
Re: Среща между форумците на всяка цена
#94170 - 08.07.2003 16:47
[Re: ТурисТ]
|
|
|
Здравейте на всички! Аз съм в България от 1 до 15 август. Много се радвам че Мартин се е заел с организацията и че има желаещи. За мене мястото не е важно, море или планина, мнозинството има думата. До скоро
|
Амалтея
пристрастен

Регистриран: 18.11.2002
От: София
|
#94174 - 08.07.2003 17:26
|
|
|
golqm si entusiast )
-------------------- Непостоянство е името ти, жена!
|
ТурисТ
заслужил ветеран

Регистриран: 19.04.2003
От: Гурково
|
#94176 - 08.07.2003 17:34
[Re: Амалтея]
|
|
|
За организация на таквиз мероприятия грешка нямам.До момента като места за купонясване се оформят 1) София - липса на организатор 2) Врачанска хижа - има организатор 3) Еленски балкан - има организатори
Предупреждавам, че има вероятност, ако не се намерят организатори за София - мероприятието ще се премести към някое от другите 2 места. За момента определям като примерни дати за провеждането 9 и 10-ти Август. Разполагам с ЖП разписание - позволявам да ме ползвате за всякакви справки! Ако нямат общо с темата ми пращайте писма по еМайла!
Поздрави на сички!
-------------------- "... гора зашуми, вятър повее -
Балканът пее хайдушка песен"
|
Godiva
Графиня дьо Шарни

Регистриран: 21.12.2001
От: София, България
|
#94178 - 08.07.2003 17:37
[Re: Амалтея]
|
|
|
Ама верно е голям ентусиаст - Туристе - ти с какво се занимаваш между другото - трябва да използваш тея си организационни качества
|
Godiva
Графиня дьо Шарни

Регистриран: 21.12.2001
От: София, България
|
За сайта на Турист
#94181 - 08.07.2003 17:42
[Re: Godiva]
|
|
|
Ей сега чак ти разгледах сайта - много сте готини всички! Поздрави
|
Амалтея
пристрастен

|
#94185 - 08.07.2003 17:45
|
|
|
dobre che ima takiva hora kato teb.. inache ako se ostavqshe organizaciqta na mnozinstvoto.. )) a, dano se nameri nqkoi oranizator i ot sf.. az sega organiziram bydeshteto si ))
|
Анонимен
Нерегистриран
|
По зони,бе!
#94204 - 08.07.2003 18:32
|
|
|
Първо -среща по зони-Зона Варна определя кои да отидат на среща в А-отбора,едновременно с това се прави среща и в зона София.Останалите идват направо на официална среща-ако има такава. ...Дето няма да стане...
|
SAN SATANAIL
апатичен

Регистриран: 30.05.2003
От: Комшия съм по комшийски на лам...
|
Чакайте малко...
#94224 - 08.07.2003 20:32
[Re: Анонимен]
|
|
|
Чакайте сега че се дразня какви са тези исмислици ??? Среща на форумците ? Ами то има тук не съм ги броил колко но са над 30 форума сигурно - та каква среща ще искам аз със тези от музикалните канали? - ми аз метъл не съм слушал от 80-те годинии не съм публикувал там нито една тема нито съм прочел някоя ...А и на тях какво ще им е интересно да се виждат с мен че не са виждали диско(или чалга )маймуна ли???? или с писателите? и там същото и така с още много много форуми в които нито ъм писал нито съм чел - давам за пример себе си, но това важи и за всички останали!!! Всъщност няма да е лошо да има двама трима музиканти да дрънкат на китарите и няколко лиературоведи да си правим литературна вечеринка )))Какво ще си кажат програмистите примерно със секс маниаците Повечето били от софия е и ???? Какво му е интересното да си от София и да ходиш на среща пак в София? Като е жаба да е крастава ... Сега му е майката срещата да е на морето или в планинатано не във варна а в някое селце или курорт в София какво ще е??? Ще се отиде на ресторант или бар или дискотека и какво???? толкова и до там това не е интересно А и ти Турис-те си майстор на анкетите - що не направиш една анкета кой кого иска да види на една такава среща за да няма нещастни стоящи самотно в ъгъла и чудещи се за какво са дошли Направи една такава анкета и да видим кой колко фенове има и кого иска да види !!!
-------------------- Всички права запазени!Цитат или принтиране на част или цяла тема се наказва с бой по дупето
|
Амалтея
пристрастен

|
Re: Чакайте малко...
#94251 - 08.07.2003 22:09
[Re: SAN SATANAIL]
|
|
|
vzemi q napravi ti, vij kakvi hubavi idei imash
|