Glezlichka
глезличка

Регистриран: 07.07.2003
От: Другата България
|
Re: Молба към софиянци
#100218 - 29.07.2003 17:00
[Re: SAN SATANAIL]
|
|
|
Sas sigurnost shte se nameri
-------------------- "The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything."
Live simply. Love generously. Care deeply. Speak kindly.
|
Glezlichka
глезличка

Регистриран: 07.07.2003
От: Другата България
|
#100223 - 29.07.2003 17:04
[Re: Golden Lady]
|
|
|
Znaesh li, v tozi jivot sam razbrala edno:
Ako pravish dobro, shte ti se varne, moje i da ne e ot sashtia chovek, no dobroto vinagi se vrashta.  Pravish li losho obache, ako ne se varne na teb, shte se varne na horata koito obichash, za da te boli oshte poveche. I se vrashta sas strashna sila.....
-------------------- "The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything."
Live simply. Love generously. Care deeply. Speak kindly.
|
ТурисТ
заслужил ветеран

Регистриран: 19.04.2003
От: Гурково
|
Re: Порядък или хаос
#100245 - 29.07.2003 17:29
[Re: Орешка]
|
|
|
Представете си два варианта А)подредена войнишка мешка или подредена туристическа раница B)не подредени такива
Дали е възможно това да струва живота на човека в проблематична или екстремна ситуация, когато се налага на измъкнеш нещо, дето трябва винаги да ти е под ръка, но сега незнайно защо се намира на дъното на раницата/мешката
-------------------- "... гора зашуми, вятър повее -
Балканът пее хайдушка песен"
|
Орешка
квантолиристка :)

Регистриран: 17.08.2001
От: Мирандия
|
Re: Порядък или хаос
#100449 - 30.07.2003 09:50
[Re: ТурисТ]
|
|
|
Ти да се махаш оттука! 
Ей, вместо да ми помогнеш с мозък - из състоянието на връзките общество-окултизъм… уви, изглежда в кастанедността не ти достигат единствено сексуалните усещания… иначе нямаше да съставяш анкети за изневярата…
-------------------- Пусть бесится ветер жестокий
В тумане житейских морей.
Белеет мой парус такой одинокий
На фоне стальных кораблей
|
Орешка
квантолиристка :)

Регистриран: 17.08.2001
От: Мирандия
|
Re: Аммии
#100450 - 30.07.2003 09:58
[Re: Tirtirlin]
|
|
|
Айде другарче мило... ако ще си говорим за златото - амми нека! 
тОГАВА - йЕС! 
...а на социализъма клетката беше златна… изнежваща… оттам е и маскировката - овчите кожи, за които споменаваш… тези зелени изкукали старци, за които пишеш – това не са ли рефлексия от златната соц-клетка? 
Но ти откъде си сигурен, че също не си тръгнал да се озлобяваш като тях? Като чуя някой да говори с пренебрежение за парите и че не му пука, започвам да си мисля, докъде ли му е се е покачило нивото суета и честолюбие, че да отказва да прави компромиси със себе си.
Хъммм... включая... и да не се раздава емоционално - за дребни неща? 
-------------------- Пусть бесится ветер жестокий
В тумане житейских морей.
Белеет мой парус такой одинокий
На фоне стальных кораблей
|
Tirtirlin

Регистриран: 17.09.2002
|
Защо ме ядосвашшшшш!!!!!!
#100549 - 30.07.2003 14:36
[Re: Орешка]
|
|
|
Парите,златото.........що се гелпиш? Парите са мерна единица,но жива ,нещо като метър с който можеш да скачаш овчарски скок или да го дадеш под наем на комшията,но най глупавото е да го държиш под леглото,в мезето..........все едно както златото сдържа,блокира стойноста да произвежда нови стойности ,а светът учудващо e гладен за стойности.Златният стандарт не случайно е отменен от историята!Абе много приказки ще се получат...........не бих могъл да кажа лоша дума за парите ,те са нещо като онагледен природен закон,като електродвижещата сила ,като............абе парите са нещо което е по за предпочитане да имаш отколкото да нямаш И по никакъв начин в парични знаци,банкнотата е най бързо приложимия и универсален еквивалент на пари,но движещ се автобус примерно е "пари в действие" ,комбайн е "пари в действие" магазин е "пари в действие" лихва от влог е продукт от "пари със слаба перисталтика" ...........а златото??? златото е гадост! наистина не знам защо не понасям златото освен ако не е покритие в електромеханиката,може би защото е търтей с претенции.
Иначе съм правил хлор-златна киселина ,течно 12 % злато /използва се в керамиката-при изпичане се отделя филм метално злато-знаеш кантове на чашки,чиниики....инкрустация -има два вида -подглазурна и над глазурна/....ама се отнесох.
Мразя златото,и бих го продал с отвращение,а парите от него вложил с умиление
|
Golden Lady
ентусиаст

Регистриран: 22.06.2003
|
#100558 - 30.07.2003 14:56
[Re: SAN SATANAIL]
|
|
|
Мен ли ме питаш точно с мен едва ли ще имаш случай да се срешнеш , но знае ли човек - аз предлагам да се гледаме с премрежен поглед над ръба на чашите и като ни омръзне ще намигаме. В случай, че някой иска да си поговори да си носи по някое ноот бук или квото там - та да си побъбрим, като в оня виц
|
Golden Lady
ентусиаст

Регистриран: 22.06.2003
|
Re: Съгласяваш ме !
#100560 - 30.07.2003 14:57
[Re: Tirtirlin]
|
|
|
Лошо, Стамати, лошо... упражнявай се в това сложно действие и като го поусвоиш... свиркай... и тогава и ние ще дойдем
|
Tirtirlin

Регистриран: 17.09.2002
|
|
А вие колко сте?
|
SAN SATANAIL
апатичен

Регистриран: 30.05.2003
От: Комшия съм по комшийски на лам...
|
#100600 - 30.07.2003 16:33
[Re: Golden Lady]
|
|
|
Ти толкова ме изнервяш на последък че не искам и по телефона да те чуван даже та камо ли да те виждам...
-------------------- Всички права запазени!Цитат или принтиране на част или цяла тема се наказва с бой по дупето
|