Golden Lady
ентусиаст

Регистриран: 22.06.2003
|
Re: Молба към софиянци
#100604 - 30.07.2003 16:38
[Re: SAN SATANAIL]
|
|
|
Много си мил.  И аз много си мечтая да те срещна  Ще, продължа да се старая, обещавам... само ако ми подскажеш с какво точно най-много те
|
SAN SATANAIL
апатичен

Регистриран: 30.05.2003
От: Комшия съм по комшийски на лам...
|
Re: Молба към софиянци
#100609 - 30.07.2003 16:45
[Re: Golden Lady]
|
|
|
с какво най-много ме...???? каковаш? Ти само дебнеш да напиша нещо и веднага се хвърляш да четеш и отговаряш - много си ми самоотвержена Златоооооо Ша ревеш за мене ... 
-------------------- Всички права запазени!Цитат или принтиране на част или цяла тема се наказва с бой по дупето
|
Hard Rock fan

Регистриран: 07.01.2003
|
Re: Боже!
#101147 - 01.08.2003 14:33
[Re: Tirtirlin]
|
|
|
 Успя да ме развеселиш! Отдавна не бях се смяла така. Припомних си.... А инак - "Остави човека" - тъй де, не всеки има организационен талант. Възнамерявам да пропусна масовата вечеринка. Но едва ли ще липсвам на колектива. 
|
Glezlichka
глезличка

Регистриран: 07.07.2003
От: Другата България
|
|
Chuvala li si che edin maj za da bade kavaler sreshtu nego triabva da stoi istinska dama?  Ta v tozi red na misli... kak da organizira choveka vsichko, kato uj forumzite iskali sreshta? Iskat, no kato doide ofertata i vseki se spotaiva. Koito iska idva, koito ne, si sedi pred pcto i pishe postingi za organizatorskite umenia na drugite. Poneje az sashto sam "organizator meropriatia" ot opit znam, che vinagi ima nedovlni. E kak da ugodish na 50 choveka? Ne stava...
-------------------- "The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything."
Live simply. Love generously. Care deeply. Speak kindly.
|
ТурисТ
заслужил ветеран

Регистриран: 19.04.2003
От: Гурково
|
Среща на форумците в Пловдив на 9. Август!
#101443 - 02.08.2003 16:03
[Re: ТурисТ]
|
|
|
Първо ще се съберем пред пощата в 14:30ч., а после ще седнем в HAPPY - заведение, което отстои на 3 минути път от нея!Не срещата са поканени всички форумци без изключение! В случай, че има такива, които ще пристигнат по-късно ще определя и втори час за среща пред пощата, за да посрещна и тях!Естествено трябва да ме уведомите колко по-късно ще пристигнете! Ако ви интересува разписание на влакове от коя да е точка на България - пишете ми! Ето как ще се познаем в уговореният час пред пощата.Ще се ориентирате по мен.Ще бъда със зелена шапка с
козирка, ще държа жълта тениска в ръка и ще нося часовник специално поставен на дясната ръка.Ще чакам точно 15мин.После се насочваме към Хепито.Ще дам GSM номера си на всеки, който има намерение да дойде на
срещата и ми го поиска(номерът) чрез лична бележка или писмо! Ако някой иска да прави резервация на места в хотел му препоръчвам този, за който ми писа един приятел от Пловдив: -- Drugijat hostel ima samo tel. - 032/629306 i GSM 0888/204213. Ne zapomnih imeto na choveka-upravitel. Hostela e v tsentara na Plovdiv, a noshtuvka e 10 leva. -- Ето и още едно инфо, свързано с Happy Bar&Grill : mestopolozenie - pod hotel Bulgaria, na okolo 300 metra ot chasovnika na poshtata. klimatik vatre - da stolcheta za sjadane otvan - da tsena shopska salata - 1,80 leva (ne beshe otbeljazan gramaz v menuto) tsena Zagorka 300 ml - 0,80 leva tsena Zagorka 500 ml - 1,10 leva --------------- Ето прякорите на форумците, които изявиха желание да дойдат и вероятността да се появят според мен: 99,99% - turist , Maya - само съдбата може да ни спре  80% - Jenie, Pipi_, Цецо, DrG. и нейният съпруг 20% - Artoa
Tова са двама души от Варна, един човек от Враца, един от Карлово и 4 от София!Засега  Извинявам се, ако съм преценил погрешно вероятността за идване на срещата на някой хора.Те естествено винаги могат да ме опровергаят тук във форума и напишат правилните проценти според тях самите 
-------------------- "... гора зашуми, вятър повее -
Балканът пее хайдушка песен"
|
ТурисТ
заслужил ветеран

|
Re: Я се огледайте!
#101445 - 02.08.2003 16:11
|
|
|
На кой му го няма другарчето! Според една от първите ми анкети (Във форум "Мъже и жени" "Евентуална среща в близкото необозримо бъдеще") за среща между форумците на въпроса - "В кой град живеете?" - трима от вас са отговорили така: в Пловдив - двама в Пазарджик - един
Предполагам, че единият гласувал за Пловдив е бил Цецо, но все още е загадка пред мен, кои са били другите двама!? Дали биха се разкрили пред мен сега?!
|
ТурисТ
заслужил ветеран

|
Re: Как че си общуваме със всеки?!?
#101711 - 04.08.2003 06:01
|
|
|
Даа, такъв въпрос си задавам!Представям си, се събираме за 2 маси хора и те масите примерно са едни дълги правоъгълни.Ми аз примерно (или който и да е друг), ако съм в единия край на масата мога да си приказвам само с двама-трима дето са около мен, ами как ще си приказвам с хората от другия край на масата, ами с тея от двата края на втората маса.Тука нещо требва да се измисли - де да знам.Може би под команда на половин час да ставаме и да си разменяме местата, барабар с чиниите  Това малко ми напомня на "Алиса в страната на чудесата", когато трима души седяха един до друг на маса с около 15 стола и на един час ставаха и се местеха през два стола, за да пият чай... нещо такова беше, но може и да бъркам приказката
|
Glezlichka
глезличка

|
#101726 - 04.08.2003 09:21
|
|
|
Mnogo e gotin vaprosa Shte se sformirame na grupichki, 100% ne vsichki sme s ednakvi interesi i shte imame razlichni temi za diskutirane
-------------------- "The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything."
|
Dr.G
пътешественик по душа

Регистриран: 05.02.2002
От: къде ли не
|
#101833 - 04.08.2003 16:15
[Re: Glezlichka]
|
|
|
Нямай грижа. Все ще се получи някак.
|
Glezlichka
глезличка

|
#101870 - 04.08.2003 18:20
[Re: Dr.G]
|
|
|
Zasega spia spokoino Za sled sreshtata... ne se znae
|