Abate
ЛЮБОПИТЕН

Регистриран: 15.03.2007
От: София
|
Правата на Диването...
#2038583 - 18.02.2008 17:24
|
|
|
С уважение към труда и отговорностите на модераторите, искам да попитам: Смятате ли, че "ГолЕмо Диване" се държи адекватно!? Във времето на демокрацията, кое е това което бихте отнели на хората ако имахте власта? Когато нещо не ви хареса как търсите или отстоявате правата си?
За да не излезе като провокация, искам смело и отговорнао да заявя, че моето мнение вече го пуснах ТУК , но вие нямахте тази възможност, защото темата бе заключена!
-------------------- "Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е готино - това е чалга"
|
Дон Кихот
с мелниците...

Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
|
Re: Правата на Диването...
#2038598 - 18.02.2008 17:30
[Re: Abate]
|
|
|
а може би тази тема е по скоро за ТУК
с което искам да обърна внимание на Админите
а моето мение по отношение на модерирането в Откачалки - всеки модератор си отговаря за форума - още повече по отношение на този форум, който има по-различен статут
ако имаш проблем с модератор - обърни се към Администратор не мисля, че коментирането ТУК на начина на модериране на който и да е модератор е на мястото си 
д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
|
Great White
ilunga

Регистриран: 16.09.2004
|
#2038610 - 18.02.2008 17:35
|
|
|
Е, недей, че сега ще почнат да те обвиняват в интрижки и злонамереност.  По-добре не хвърляй камък в блатото, че тук ще стане като хорър версията на тукашната тема:"Право куме ,та в очи... "
-------------------- Любимото ми животно е мулето.Това е животно с усет - знае кога да спре да яде, знае и кога да спре да работи.Х.Труман
|
Cremina Bourrana
просто симпатична

Регистриран: 02.11.2005
От: тук оттам
|
#2038612 - 18.02.2008 17:36
|
|
|
Само да попитам - какво значи адекватно във форум Откачалки 
Темата провокирала тази тема не я знам, но понякога мисля, че наистина чатът е в повече и не опира само до този ми харесва, а онзи - не.
-------------------- Don't take life too seriously. You'll never get out alive...
|
Доня Пипера Люта
Елели

Регистриран: 17.01.2005
От: Ламберудия
|
#2038614 - 18.02.2008 17:37
|
|
|
вода въз баир не върви.
|
Petrovа_
Myryam-Channah

Регистриран: 21.04.2006
От: сънищата
|
#2038618 - 18.02.2008 17:38
|
|
|
Хе, това си е НЕЙНИЯ форум, в който важат НЕЙНИТЕ ПРАВИЛА и на който вратата е винаги ОТВОРЕНА да си тръгнем Многократно е набивано на очи.  За да се харесаш на Диването трябва да споделяш нейните възгледи над живота, иначе нямаш шанс. Излизаш прост, ограничен и тъ нъ... Пука ли ти всъщност? Нека всеки си живее в собствената си приказка
-------------------- "... а beautiful nightmare ..."
|
Great White
ilunga

Регистриран: 16.09.2004
|
|
Цитат:
Само да попитам - какво значи адекватно във форум Откачалки
/сигурно за 1400 мои мнения, този емотикон го използвам за трети път!/ Много правилно питане от твоя страна....
-------------------- Любимото ми животно е мулето.Това е животно с усет - знае кога да спре да яде, знае и кога да спре да работи.Х.Труман
|
Бодри
Гад МръсТна

Регистриран: 11.01.2005
От: зад на Дед Мороз
|
#2038627 - 18.02.2008 17:41
[Re: Дон Кихот]
|
|
|
Е да де, ама нали трябва да го раздухаме и разнищим като хората. Пък и тогава всички онеправдани ще могат дя нададат вой до небесата и да създадат всеобщия скандал с толкоз мнения, колкото и епизодите на Дръзост и Красота 
Пък точно за Диването ако става дума - то плюенето може да продължи до повсеместно из(е)баниране от нейна страна на всички, които не я кефят, а останалите ще си налегнат парцалките 
А целта не е да се оплакваме като обидени дечица на бате Мишо, а да опитаме с дискусия да променим въпросния Мод (не говоря за Диването, а в женералност)... не че става някога де 
Хубуу, кой сега ше фърли първия камък??!!
-------------------- Да живее проникването в най-тъмните дебри на бъдещето!
|
Abate
ЛЮБОПИТЕН

Регистриран: 15.03.2007
От: София
|
#2038633 - 18.02.2008 17:44
[Re: Great White]
|
|
|
Цитат:
Е, недей, че сега ще почнат да те обвиняват в интрижки и злонамереност.  По-добре не хвърляй камък в блатото, че тук ще стане като хорър версията на тукашната тема:"Право куме ,та в очи... "
Може да ти звучи невероятно, но точно аз съм изключително добронамерен. Опитвам се да не влизам в остри конфликти, не се впускам в безкрайни препирни и много по-вероятно е да кажа "прав си" от колкото "не си прав". Това последното го използвам много рядко и то с презумцията в последствие да се разбере, че мисля обратното.  Колкото до съседната тема... Ами тази поне не мирише бе човек
-------------------- "Когато на готин човек му е кофти - това е блус. Когато на кофти човек му е готино - това е чалга"
|
Huckleberry

Регистриран: 15.02.2002
|
#2038637 - 18.02.2008 17:49
|
|
|
Зася аз лично съм нямал ядове с правораздаването.Ивайло е вдигнал възстание.Обаче аз съм аристократ,тоест егоист. Кралиците много рядко биват харесвани,но системата монархическа е друга тема. Честно казано не харесвам демокрацията,много комунизъм в термина.
|