SAN SATANAIL
апатичен

Регистриран: 30.05.2003
От: Комшия съм по комшийски на лам...
|
|
Е много бързо взехме да пишем един през друг ... Стана махленска кавга - докато напишеш едно мнение и се появили още три
-------------------- Всички права запазени!Цитат или принтиране на част или цяла тема се наказва с бой по дупето
|
Белонога
IMAGINARIVM

Регистриран: 03.05.2001
От: FINIS TERRAE
|
Re: За "Език и литература"
#103463 - 11.08.2003 11:15
[Re: МММитов]
|
|
|
Говорейки по повод:
МММитов, няма ли начин да се пусне някоя тема (най-отгоре), в която да се обясни как се набира печатен текст (препинателен знак + интервал, най-малкото!), понеже, освен друго, е страшно уморително човек да се мъчи да чете някои текстове там.
-------------------- "Всичко живо е родено от любов и любовта крепи го живо!" Лопе де Вега
|
SAN SATANAIL
апатичен

|
|
Нека видим дали ще се включат още кандидати и тогава пак да поспорим - с голяма неприязън приемате всяко едно предложение за нов форум ( въпреки че доста от тях са наистина смешни и голословни ) Аз затова и не предлагам защото виждам че няма полза А вече казах - няма мнения по въпроса защото никой не е видял сродни души тук ... все едно да попитате защо няма нито едно стихотворение в форума на Data.bg
-------------------- Всички права запазени!Цитат или принтиране на част или цяла тема се наказва с бой по дупето
|
Белонога
IMAGINARIVM

|
|
За щастие този форум наистина не прилича на абв.бг и още по-малко на дир-а, а ако ти харесват повече само бих могла да те питам какво правиш тук?!
Колкото до махленската кавга: прочети колко са тоите мнения, кому отговаряш и как... и виж коя е махленската!
-------------------- "Всичко живо е родено от любов и любовта крепи го живо!" Лопе де Вега
Редактирано от Белонога (11.08.2003 11:21)
|
МММитов
отсъстващ

Регистриран: 12.09.1999
|
#103472 - 11.08.2003 11:22
[Re: Белонога]
|
|
|
Има. И знаеш ли колко ще й обърнат внимание?  Пробвала ли си на някой автор да му обясниш как е правилно да се пише, къде се слагат препинателни знаци, как се прави отстъп в Word i разни подобни? Аз съм пробвал. Резултатът е: аз съм поет/писател, моята работа е да измислям произведенията, не съм коректор, това дето го казваш е работа на редакторите и коректорите... 
Виж какво става като поискам някой да пише на кирилица, нещо, което е лементарно и се учи още в първи глас. Какво остава пък за нещо по-сложно ... 
-------------------- Κύριος ποιμαίνει με, καὶ οὐδέν με ὑστερήσει...
|
Белонога
IMAGINARIVM

|
#103474 - 11.08.2003 11:24
|
|
|
Ох, прав си! Извинявай!
Опитвала съм се, разбира се... вярно, че няма файда! Същото е и с кирилицата! 
Ми карай... моите съболезнования, тогава!
|
МММитов
отсъстващ

|
#103475 - 11.08.2003 11:24
[Re: Белонога]
|
|
|
Ми карам... 
|
SAN SATANAIL
апатичен

|
Форум Фентъзи
#103484 - 11.08.2003 11:43
|
|
|
Само ще ви помоля да не променяте логото нека си стои фентъзи за да могат да му обърнат внимание бъдещите потребители
|
МММитов
отсъстващ

|
Re: Форум Фентъзи
#103487 - 11.08.2003 11:45
[Re: SAN SATANAIL]
|
|
|
Т.е. ти не искаш там да става дума за фантастика и евентуално някой утре ще може да иска и форум Фантастика?
|
Цецо
ПИЧ

Регистриран: 02.04.2003
От: Карлово, BG
|
|
От какво да се разстроя? Прав си: поезията - в отделен форум! А за нас - фентъзи. Ей, знаеш ли, там можем да си обсъдим "Пътеводителя". 
-------------------- Биват прочути и забранени. Те са измислили дясно и ляво
и мислят петото измерение. Непримирими към бог и дявол.
|