Мисля , че има бъдеще . А материал за този подфорум , винаги има и ще има. Разни хора , разни мнения и мисли - разни "Бисери". И в края на всеки месец , може да се раздава приза "Форумен Бисер", битката ще е ожесточена.
-------------------- Stupidity is not a crime , so you are free to go.
Mатериал има , но е разпръснат а ако съществува такъв форум, там всичко ще е събрано на едно място. Всъщност идеята ми е там да са постнати само "крилатите фрази" без да се упоменава "твореца" . Аз не чета споменатия от Цецо форум, но с поста си той успя да събуди любопитството ми .
тихо сега ,че като цъфнат амазонките ще стане тясно Така чувствено под секрет да ви кажа ,че първите 3 чофки ,които ще земат почитните места няма да липсват.
Екстри:
dumb
divane
Регистриран: 02.03.2005
От: USA
Цитат: Сега си мислех за това, че цените в САЩ били по-ниски - ами не е вярно - в САЩ например тока е 110 волта, а цената му почти същата като в Европа - да, но в Европа хората ползват двойно количество ток за същата цена...
Цитат: Национална стачка - извънредни избори и избираме само тези, които веднага след тях качват нас, всички граждани на власт, давайки ни няколко инструмента за контрол в/у управлението.
Цитат: нужно ли ми е доказатество че има Висш разум - не, то би било пълна пародия да казвам,че няма доказателство,защото е навсякъде около мен, аз и ти и всичко около мен е продукт на него.
Който не вярва, че е продукт на него (на Висшия разум), може спокойно да се гръмне. Или поне доброволно да се предаде в психиатрията.
-------------------- Биват прочути и забранени. Те са измислили дясно и ляво
и мислят петото измерение. Непримирими към бог и дявол.
Екстри:
dumb
divane
Цитат: Кой си ти? и Какъв е смисъла на живота ти? И моля те не ми отговаряй с аз съм Цецо,човек,сатанист и подобни. Защото Цецо е име или псевдоним,човек е биологичен вид ,сатанист е социална среда и тн.
Сериозно се замислих над въпроса що за идея съм аз, при положение, че не съм нито Цецо, нито всичко останало... Дали не съм някаква имагинерна величина? До смисъла на живота ми още не съм стигнал, първо трябва да си отговоря дали аз съм аз, пък после ще търся и смисъл в това явление.
Цитат: всичко би било загуба на пространство и енергия, ако няма Бог.
Цъкам ключа, лампата светва, електромерът отчита (електрическа) енергия. Енергията обаче не е загубена, щото прави полезни неща - свети ми да не се шибна в някое кьоше. Следователно - ИМА БОГ!!! (Остава да го докажа и пространствено.)
Очаквам следващия, дошъл да учи сатанистите на ум и разум и да ги вкарва в правия път...
Екстри:
MyXa
KoHcKa
Регистриран: 06.01.2006
От: the point of no return
Кажи му, че е пропуснал някой от уроците по физика - енергията не се губи, само променя формата си А още по-добре го прати при кантата, тя ще му обясни някой тънкости от физиката
-------------------- "Тravel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness.”
То по принцип нищо не се губи, само си сменя притежателя. Явно девойчето е обръкАло форумат, щот като не го посрешнАаме с овации, подгънА джучката... (Още търся пространственото доказателство.)
Цитат: Казал съм какво мисля, а не какво знам. Затова я има частицата "НАЛИ". Ако не съм прав - ще науча нещо. Ако всичко което казвах беше вярно
1)Щях да съм Господ и 2)Нямаше де пиша тук
90% от нещата които пишещите тук споделят ги "има някъде". Но не всички имаме време и желание да се ровим. Доброволно е - който когато иска прави го, като не иска - не го. И като реши - пита. Или търси. Или не търси ами пита. Свобода му викат.
Определено Господ не пише в този форум
-------------------- "Тravel is fatal to prejudice, bigotry and narrow-mindedness.”
~Mark Twain
Екстри:
dumb
divane
От вече изтрита (поради неиздържали нерви на опонента и май заради чат ) част от тема:
Цитат: Ще се изправиш пред Него - Христос, и Той ще ти рече: Понеже ти се срамуваше от Мен, то и Аз се срамувам от теб, понеже упова на науката, нека сега тя да ти помогне.
Ето какво очаква всички, които се уповават на науката - Той ще се срамува от тях! Казвам ви само да си знаете...
Екстри:
dumb
divane
Цитат: Виж да си направиш лист с позции и да апликираш когато дойдеш - може.
Травис, напиши термина на английски или поне с нормален Бг превод. Асоциацията с тази дума, поне за мен е - рязане и лепене на картинки, но в никакъв случай "подаване на молба" или нещо подобно.
Ще се изправиш пред Него - Христос, и Той ще ти рече: Понеже ти се срамуваше от Мен, то и Аз се срамувам от теб, понеже упова на науката, нека сега тя да ти помогне.
-------------------------------------------------------------------------------- Ето какво очаква всички, които се уповават на науката - Той ще се срамува от тях! Казвам ви само да си знаете...
Я не люблю.................... Когда чужой мои читает письма, Заглядывая мне через плечо. /////////////////////////////////// Я ненавижу сплетни в виде версий, ................................... Или - когда все время против шерсти, Или - когда железом по стеклу.
USA си е друго!!! Оттам всичко се вижда някак си по-ясно! Абе закъде сме без пустата му хамерика ? А ти иначе ходиш ли на лов за мечки? Щото доколкото знам, в ирак мечки няма...Пък от друга страна нали от USA всичко се вижда по-добре ...Ааааа те затуй хамериканците търсят мечки-терористи там...в ирак
Цитат: Закачам ги за четене, но не по начина, посочен в цитата.
Ами уточнявай начина тогава. Иначе е като с четенето на библията - всеки си разбира каквото му е кеф. А в цитата е просто мой коментар. Теб съм те цитирал дословно (можеше и да не се издаваш, че е твое писание...).
Цитат: А Высоцкий здесь нИпричем. Така е правилно.
Провери си в речника пак.
Екстри:
hold on
конспиратор))
Регистриран: 21.07.2007
От: програма "спрайт"
Цитат: Ами уточнявай начина тогава. Иначе е като с четенето на библията - всеки си разбира каквото му е кеф. А в цитата е просто мой коментар. Теб съм те цитирал дословно (можеше и да не се издаваш, че е твое писание...).
Имах предвид цитата от песента на Высоцкий - "надничайки зад рамото ми", т.е. крадешком и недовидял добре, а всъщност извадено от контекста. Нейсе. Признавам че сбърках в подхода към теб/с науката и т.н./, но имах съвсем чисти и почтени намерения, не съм искал да заплашвам - опазил ме бог! Пак ще кажа, сбърках в подхода си, но не и в намеренията, понякога човек може и да стане за резил, без да иска... Сори. И никой не е застрахован. И изобщо не съм имал намерение да се крия. А за речника, ще погледна, струва ми се че съм прав, но ще погледна.
П.П. Кстати , я ми дай твоя речник, /линк/ та да не станат различни източниците и оттам да иде разминаването и спора.
Колкото до недовиждането, то си беше наша приказка и смея да твърдя, че внимателно съм чел постингите ти към мен А за контекста - ами в случая няма такъв. Или трябваше да постна целия ни мохабет?
Всеки греши. Аз също. Дори бог не е безгрешен...
П.П. Моят речник е печатно издание. Ама за бърза справка можеш да ползваш и гуглата: пускаш да търси "нипричем" и резултатът е
Цитат: Може би имахте предвид: непричем
Както и да е, щом не си разбрал, значи съм се изразил неразбираемо, т.е. грешката си е моя. Май бях споменал там някъде за разговора между слепия и глухия. Нейсе. И за превода на непричем си прав, абе разби ме с десет на нула! А с това "Дори бог не е безгрешен..." направо ме накара да завиждам до комплекси ...Ма вие с Господ сте си били много близки бе
Пък аз съм лявата, поради липса на друга - (Сун-Ят-Сен) Дано не ни набият най-накрая за излизане от темата ама виж само колко творчество изсипахме. То иначе темата все празна си седи...
Поредната свежа идея #1998782 - 09.01.2008 19:17
[Re: Цецо]
Отговори
Цитирай
Стереометрия за експерти:
Цитат: щом последната зима настъпи, Земята Венера и Слънцето се изравняват в една равнина, която съвпада и с равнината на центъра на млечния път
Потънал съм в дълбок размисъл как едно тяло може да лежи в една равнина. И как три тела се изравняват в една равнина. Когато го измисля, ще започна разсъждения по въпроса коя е централната равнина на една точка. Тежка нощ се очертава...
Забележка: Горното прозрение най-вероятно не е дело на автора на постинга.
Екстри:
dumb
divane
Цитат: USA си е друго!!! Оттам всичко се вижда някак си по-ясно! Абе закъде сме без пустата му хамерика ? А ти иначе ходиш ли на лов за мечки? Щото доколкото знам, в ирак мечки няма...Пък от друга страна нали от USA всичко се вижда по-добре ...Ааааа те затуй хамериканците търсят мечки-терористи там...в ирак
Питаш ли? Обясняваш ли ми или пък това е само един монолог...?
Не се напиняй да ми отговаряш, така или иначе нема да уденем, оти пишеш бръже пък язе бавно четем.
Цитат: Питаш ли? Обясняваш ли ми или пък това е само един монолог...?
Щом това не си разбрал, излишно е да се напиням и нема да се напиням... Ма това USA големо бе , а ти отдека си?
Екстри:
hold on
конспиратор))
Re: Поредната свежа идея #2000981 - 11.01.2008 12:09
Отговори
Цитирай
Цитат: Потънал съм в дълбок размисъл как едно тяло може да лежи в една равнина.
Ми то прАвата се разглежда като ГМТ - Геометрично Място на Точки /не Горна Мъртва Точка /, ама някой да ми каже /дефиниция!/ що е точка? Ако земята, слънцето и другите кълбета се погледнат от висотата на космоса, може и на точки да заприличат, даже и да легнат на едно ГМТ като равнина, па била тя и еклиптиката на Млечния път... И защо тогава форумни бисери и астрономия и физика да не си легнат заедно на кушетката на прословутото ГМТ? Нищо че няма определение за точка...
Re: Поредната свежа идея #2002022 - 12.01.2008 11:40
[Re: hold on]
Отговори
Цитирай
Цитат: ама някой да ми каже /дефиниция!/ що е точка?
Пак взе да разводняваш темата. Или я пълниш с бисери? Точка, права и равнина са основни понятия в геометрията и се приемат без определения. Служат за определяне на всички останали обекти. Дедо Евклид е работил на времето по случая с точките и правите. Даже и с равнините.
Цитат: Ако земята, слънцето и другите кълбета се погледнат от висотата на космоса, може и на точки да заприличат,
Не са кълбета, елипсоиди са. Може и да заприличат, но никога няма да станат. Колко висок е космоса?
Re: Поредната свежа идея #2002027 - 12.01.2008 11:49
Отговори
Цитирай
Обаче според някои точката си има и периферия:
Цитат: ще достигне периферията на точката, известна като Център на Млечния път
Да видим какво ще стане, като достигне до центъра на точката. Само дето не е ясно колко е голям радиусът на точката, може да се наложи да почакаме повечко.
Екстри:
hold on
конспиратор))
Re: Поредната свежа идея #2002599 - 13.01.2008 12:02
Отговори
Цитирай
Цитат: Точка, права и равнина са основни понятия в геометрията и се приемат без определения.
Демек приемат се на доверие, без доказателства, като господ...Изглежда и всесилната наука си строи замъците на пясък.
Цитат: Колко висок е космоса?
Зависи от камбанарията на гледащия.
П.П. Дедо ти е много пекан, ама правнука му /Лобачевски/ ни разказа играта... Ако не верваш, питай Риман, може и Айнщайн...
Re: Поредната свежа идея #2003399 - 14.01.2008 15:29
Отговори
Цитирай
Цитат: Демек приемат се на доверие, без доказателства, като господ...
Точно така - човек си ги измисля и започва да вярва в тях. Разликата между господ и точката е, че всички знаят и никой не оспорва, дето точката е едно измислено от човека понятие.
Екстри:
hold on
конспиратор))
Re: Поредната свежа идея #2003485 - 14.01.2008 17:17
Отговори
Цитирай
Цитат: всички знаят и никой не оспорва, дето точката е едно измислено от човека понятие.
Постулат първи: всички знаят и никой не оспорва, дето господ е едно измислено от човека понятие...В рая на сатанистите ли съм? Егати скуката...
Ми то нали е такава темата. Да ръсим бисери... Ама нещо няма много кандидати да ръсят почти в ефир Явно не можеш ръси нещо, дето го нямаш...
Екстри:
Дон Кихот
с мелниците...
Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
Re: Форумни бисери... в ефир??? #2004222 - 15.01.2008 09:47
Отговори
Цитирай
Цитат:
Цитат: Не. Само ръсиш бисери.
Ми то нали е такава темата. Да ръсим бисери... Ама нещо няма много кандидати да ръсят почти в ефир Явно не можеш ръси нещо, дето го нямаш...
ами идеята на тая тема, "адаш" - не е ръсенето на бисери в ефир....
ако се загледаш в кой раздел се намираш и да помислиш какво му е предназначението
д.К.
-------------------- А Дон Кихот прегърнал здраво чашата
в кръчмата спореше със неверници...
...къде започва пътя към надеждата
и свършва кръстопътя на умората
Екстри:
hold on
конспиратор))
Re: Форумни бисери... в ефир??? #2004269 - 15.01.2008 10:36
[Re: Дон Кихот]
Отговори
Цитирай
Цитат: ако се загледаш в кой раздел се намираш и да помислиш какво му е предназначението
Най мразим да мислим Иначе, драго ми беше да се запознаем , на кой фор(ронт)ум воюваш? Щот аз съм на вятърните воденици...
Екстри:
Тaис
хетера
Регистриран: 17.10.2003
От: Sofia
Re: Форумни бисери... в ефир??? #2004278 - 15.01.2008 10:41
[Re: Дон Кихот]
Отговори
Цитирай
Нуждата от себеизява е по-силна от него. Съчетано със самовлюбеност и липса на реални слушатели води до "бисерите" тук.
Чудя се Цецик що му обръща внимание. Хубава тема беше, стана нещо, дето кошчето е пълно с подобно. Май е време Мишо да намине
-------------------- Някои правят така, че нещата да се случват.
Други наблюдават как нещата се случват.
А трети се питат дали нещата са се случили...
Екстри:
hold on
конспиратор))
Цитат: Нуждата от себеизява е по-силна от него. Съчетано със самовлюбеност и липса на реални слушатели води до "бисерите" тук.
Не се взимайте насериозно, мили деца. И ти, хетеро моя. Утре – вдругиден всички ще умрем. Колкото и лъснати да са ни били обувките, спретнати мислите, добри намеренията, и самите ние сериозно загледани в гъза си, ще умрем. После и тия, които ни помнят, а после и тия, на които хич няма да им пука какви сме ги “натворили” тука или където и да е, и изобщо че сме били живи... Е, един път и аз да съм със сериозно откровен бисер.
Честно да ти кажа, и аз му се чудя на Цецика. Ама като го знаеш какъв е... Малко ще е зорно разчистването на темата - пооплетоха се отговорите и може да замине и някое бисерче...
Екстри:
queen-stefi
reina f
Регистриран: 16.01.2008
От: Испания,Лонгронио,България
Цитат: Мисля , че има бъдеще . А материал за този подфорум , винаги има и ще има. Разни хора , разни мнения и мисли - разни "Бисери". И в края на всеки месец , може да се раздава приза "Форумен Бисер", битката ще е ожесточена.
Ми то това е готино--............................... като идея!
queen-stefi
-------------------- queen-stefi
Екстри:
Дон Кихот
с мелниците...
Регистриран: 30.08.2004
От: на проветриво...
така по-събрано, че ще отнеме много време цитирането на всяко едно
д.К.
п.с. @queen-stefi - нищо лично, ама сега вече сигурно ми се сърдиш за повече от 10 мин
п.с. моля админ да обърне внимание на pagane, че не пише по темата
Екстри:
Arsenal
suspended
Регистриран: 15.11.2004
От: Jerusalem
Сър де'Ламанча, да не мислиш, че имам цял ден? Ми смили се малко, от толкова хилене не мога да държа поялника, втори път се опитвам да си запоя палеца вместо действително подлежащото на запояване! Ми тъй де!
Конкурсът за приза "Златна вафла" е открит!
Екстри:
dumb
divane
Цитат: Никога досега не бях получавал толкова много писма на и-мейла си от легални и нелегални българки и българи,намиращи се в момента в САЩ.Радвам се,че успях да отговоря на всички,макар и с две три изречения.Чудно ми е,обаче, колко много хора мислят като мен, а не смеят открито да напишат мнението си и да изразят позиция във форума.Не се страхувайте от нищо приятели и споделете това,което сте ми писали открито във форума.Този форум се чете от много хора и така реално ще можете да помогнете на многото българки и българи,подготвящи се да тръгнат по нашия път.
Ясно е, като бял ден, че пишещите тук могат да бъдат линчувани , затова: "за бога братя страхувайте се"!
Не е бисер, ама... #2014420 - 25.01.2008 13:20
[Re: dumb]
Отговори
Цитирай
Това не може да мине за бисер, по-скоро за мото, обаче ме изкефи с оригиналност. И понеже не знам къде да го споделя с останалите (пуснато е в не особено посещавания форум "Хардуер"), реших да го сложа тук. Надявам се, че ERROR няма нищо против.
Цитат: само слабите поддържат ред. Силните владеят хаоса.
Неизяснен остава единствено момента дали всички, които живеят в хаос, могат да минат за силни...
Екстри:
dumb
divane
Цитат: 1 човек с 200 долара тръгвам. Какво да се направи, като таксата е 1000 лева и кусур с колко пари да тръгна... Ако нещо закъсам ще проституирам! Гледали ли сте Дан Бигалоу - Европейското жиголо
За мъртвите и еволюцията #2028144 - 07.02.2008 13:08
[Re: dumb]
Отговори
Цитирай
Цитат: От времето на Христос и до ден днешен болни се изцеляват ,куци прохождат дори и мъртви възкръсват слепи проглеждат и т.н.За тези неща света не пише защото е приел друга истина.По -точно еволюционната теория.
Ето това е. Ако някой до сега се е съмнявал, вече да е сигурен. Когато спрете да еволюирате, чак тогава ще почнете да възкръсвате. Друг шанс няма. За болните не се отнася, те и сега оздравяват. Само не е ясно защо светът не пише за всеки оздравял. Сигурно заради еволюцията.
Екстри:
hold on
конспиратор))
Re: За мъртвите и еволюцията #2030084 - 09.02.2008 13:35
Отговори
Цитирай
Цитат: От времето на Христос.......слепи проглеждат и т.н....
...a някои гледащи не виждат, абе направо ослепяват, ама и то си е закономерно следствие от еволюционното развитие
Re: За мъртвите и еволюцията #2031587 - 11.02.2008 17:13
Отговори
Цитирай
Не си ми интересен. Много ти еднообразни бисерите, почват да омръзват.
Екстри:
hold on
конспиратор))
Re: За мъртвите и еволюцията #2031608 - 11.02.2008 17:44
Отговори
Цитирай
Ако не те мързеше толкова, щеше да се напънеш и да забележиш, че не е бисер, ама самодостатъчният е толкова самодоволен, че мързела му е най-малкия проблем...
Екстри:
dumb
divane
Цитат: Мисля , че има бъдеще . А материал за този подфорум , винаги има и ще има. Разни хора , разни мнения и мисли - разни "Бисери". И в края на всеки месец , може да се раздава приза "Форумен Бисер", битката ще е ожесточена.
аз съм за... ама кви теми ще се пускат? еди-кви-си бисери, бисери, бисери 2...
-------------------- “A photograph is a secret about a secret. The more it tells you, the less you know.”
― Diane Arbus
Екстри:
dumb
divane
Цитат: Най-добре е човек да умре от дълбока старост. Тогава той по естествен път започва да "вижда" умрелите. ... Много неща съм чел, но това го казвам от моя личен опит.
Ако някой се притеснява, че не може да вижда умрелите, да се успокои. Явно още е жив. Първо да доживее до дълбока старост, пък после. Друго си е личният опит.
Що да е чат? Пускаме бисерчета и толкова. Никой не се е отплеснал на празни приказки... (Дали мястото на тази тема не е в "Хумор"? Ама да е забодена отгоре. Трябва да се консултираме с модератора му.)
Екстри:
Пипи^
суросинкява на цепленки
Регистриран: 09.04.2003
Цитат: да аз самия тожа работя има жлгоустои4ижи пана за бани, ти и сам мойе6 да си го напражи6 но моя съвет е да не си слага6 ж банята ока4ен таван, след жреме от влагата паната се деформират и става гадно
Цитат: Глей сега на такива като мене трябва да гледате като на"подарък" защото посредсвеноста,простотията е толкова много,че трябва да се балансира.Аз имам огромен потенциал от информация и огромна интелигентност.Само може да стоите с моливче в ръка и да си записвате.
No comment
~Mark Twain
Екстри:
Тaис
хетера
kalenio. Само да ви предупредя, че ако и четете предните мнения, трябва да се въоръжите с много кураж, за да не почнете да се търкаляте по пода и да ги дочетете всичките
~Mark Twain
Екстри:
Пипи^
суросинкява на цепленки
Регистриран: 09.04.2003
Цитат: Мисля, че zа секс иzбираме нашата абсолютна противоположност, а zа приятелство нашето най-точно подобие. Когато говорим zа приятелство, то приликите може и да са от психологически или емоционален характер, а когато говорим zа секс, то раzликите са преди всичко във външния вид.
Цитат: Пусни си сега и филма и разгледай внимателно момента на бичуването на Господа.Сред озверялата тълпа се разхожда един с черни дрехи усмихнат и доволен.Това е сатана,и държи в ръцете си сина си антихриста.
Филмът е изцяло документален и е заснет от журналисти, намиращи се в горещата зона. (Става въпрос за филм, в който се показва разпъването на Иисус Христос.) Тези кадри, освен че показват Господ, който е присъствал на мероприятието и народът си е позволил да го бичува поради неизвесни нам причини, разкриват и защо все още антихристът не се е появил. Имайки предвид давността на събитията, въпросният антихрист отдавна се е споминал. (Има подозрения от добре запознати със случая авторитетни люде, че и той е безсмъртен, което от своя страна го прави бог, но те са твърде малко вероятни поради единствеността на въпросния бог. Други хипотези за сега няма да разисквам.) Добре се вижда и страховития образ на Сатана - симпатичен мъж в черен костюм, с блага усмивка на лицето, довел малкия си син на панаира. Благополучието му си личи по смокинга (освен ако не е взет под наем).
Екстри:
Mentha
настояща
Регистриран: 01.08.2005
От: 32°5′ N, 34°48′ E
Е, чак пък гореща. Да е било април месец, най-много 28 градуса (че и 28о - само по изключение по това време на годината). А ако събитието беше през юли-август - да видите тогава горещина...
--------------------
До свадьбы заживет
Екстри:
Maz
ориентирана
Регистриран: 14.10.2004
От: Север
Цитат: ДРАГИ ХОЛДЪН Пиша ти това писмо за да ти кажа,че на въпроса ми във темата "какво изтече от БОЖИЯ СИН на кръста" нито отговор получих нито някой попита.Затова и аз няма да отговоря.Иначе ще стане сам си задавам въпроси и сам си давам отговори.Голям диалог стана.Е,до там не съм стигнал още.
Това не е от личните бележки Драги...Пиша ти това писмо... висок стил
-------------------- Выбpосить дypь из головы нетpyдно, но жалко!
Екстри:
Тaис
хетера
Цитат: Търся си сериозна партньорка за сериозни сексуални занимания. Както когато си търся сериозен бас-китарист и го търся за сериозни репетиционни музикални занимания, но не и да ставаме кръвни братя.
Сериозно занимание ли е сам по себе си сексът и изисква ли усърдие (за какво иначе свидетелства "Кама сутра")? По-сериозно от лова или боулинга напр. ли? (Нямам предвид професионалните занимания, а т. нар. хобита.)
Изобщо - търси се
~Mark Twain
Екстри:
O HARA
непокорна
Регистриран: 11.04.2005
Как съм изпуснала тази тема... Чудесна е идеята за Форум "форумни бисери". Тук с лопата да ги ринеш. Ще съм редовна посетителка и основателка на теми, заклевам се! Сериозно...много е яка идеята. Подкрепям!
Цитат: И то не просто се търси. Търси се СЕРИОЗНО за СЕРИОЗНИ занимания. Иначе май няма значение точно какво. Важното е да е сериозно.
(Не можах да разбера дали професионалното занимание със секс се счита за сериозно или не.)
Ами за някои хора, явно е си е супер сериозно, ти пък-не може ли да разбереш?!М? Трябва да си и професионалист на всичкото отгоре, щото я колко работа те чака ! Ама пък и като гледаш, че на другите им пускат, апък на тебе - не и знайш ли ти колко е болно. Човека иска просто секс и то безплатен - на няколко пъти беше подчертана думичката - тук се смях най-много Отвреме на мреме надничам у сексо аз.
Само ако знаеше и как да си поиска.... много добре щеше да бъде
Подкрепям идейката за такъв форум, апък то несе знае, може и аз да влизам доста често в класациите нещо като "Златния скункс " на господарите на ефира-нали такова нещо се има предвид?
-------------------- Цял живот студ и огън....клетва и благослов....добро утро и сбогом ,и сбогом....моя трудна любов....
Редактирано от mysteria (17.04.2008 12:15)
Екстри:
dumb
divane
Цитат: а на какво се дължи липсата на какъвто и да било интернет в един цял град (Балтимор)? Аз съм свикнала да имам имейл нонстоп тук в Мадисън, а в Балтимор за 4 дни обикаляне из центъра и покрайнините веднъж не хвана имайл
УжасТ
1. "Има смисъл да гледаш напред когато слънцето изгрява и в теб - тогава всичко ще се появява в теб и целият ще бликаш в надежди..."
2. коментар на стих за шимпанзета: "Всичко на този свят се плаща, трав!...Тези сме си избирали, на тях ще си се любуваме...ама хубави подскоци взеха да правят, а...Ще се научат - те са много научливи! Да правят подскоците, де...о са виновни, горките - самопредложили са се и щото са незабележими, рекли сме - бе да ходи да си троши главата, къвто е беззъб, не мой мъ ухапа!...щот зъбите ни требат дъ съ хапим ние - кво шъ ги хабим зъ некой си...А те, шимпазетата де, така си се самопредлагат по списък - имат си един дълъг списък и а некой падне под колелата, а веднага го сменя следващия...Празно нема!...Циркът продължава!"
3. "Когато приматите владеят света, той се превръща в бездуховна битка за фурми и банани; А това не е моят свят"
4. "Сега милиардерите си купуват острови, след векове може би - планети...Кво си мислиш ти?! Друго си е дъ си утидеш нъ островъ и дъ си напечеш куремъ...Е-е-й! Нищу ни ръзбиръш ти ут тез работи.... "
5. "Отново ме разбиваш на хиляди малки късчета с невероятно красивите си слова"
6. за желанието да се пише поезия: "Никой не може да го спре, повярвай ми. То е изгарящ огън и стремеж да го напишеш. И когато започнеш да говориш с боговете, ще знаеш, че денят ти е дошъл. Не се страхувай и върви към себе си. Когато се намериш, ще си на няколко тетрадки от тях "
Мда...говори се, че ЕС са решили да сложат визи за дипломатите на САЩ, ако до края на годината не се махнат туристическите визи за САЩ на всички членки от ЕС. Сега забележете невероятната логика, по която следва, че САЩ ще махнат визите до края на годината.
Цитат: Ех, Кенън, аз исках да спестя тази част, ама явно българите добре информират. ЕС са заявили това, аз разбирам, че САЩ са се съгласили за безвизов режим за всички от ЕС за да не се случва това. Ех! Иначе ела във Вегас, доста европейци ходят там.
Чакай, че това ме притесни... Първо трябва да го схвана в цялостен замисъл, пък после баницата. (Не знам шо, ама на мен ми навява асоциации с панирани калмари...)
Екстри:
MyXa
KoHcKa
Цитат: А че над 100% от американците са самонадеяни и самодоволни, спор няма. Говорим като национално сънание. И изобщо не засягаме въпроса, че Америка е географско понятие (също както Македония) и американска нация има точно колкото и македонска.
Нация може и да няма, но пък географското понятие си има национално съзнание - при това не цялото, ами отгоре
Нали не очакваш, че ще седна да разяснявам смисъла на думи, извадени от контекста? Освен това от къде ти хрумна щурата идея, че географското понятие си има национално съзнание? (Въпросът с над стоте процента съм го разяснил в съответната тема в "Говорилнята.)
Ми вярно е, и съм горд с него. Ама наличието му тук и последвалата твоя реакция показват, че не си в течение на разискваната там тема. Което пък поставя под съмнение бисерността на бисера...
И накрая може би ще дойде дълбокото просветление... И може би ще да се намери отговор на въпроса от голяма екзистенциална значимост, като например защо се пише във форума... Ето какво внезапно едва днес му е просветнало на един форумец в тази връзка:
Цитат: Да ви кажа, днес се усетих, защо толкова често пиша тук. То било много просто: понеже жена ми не ме пуска да ходя никъде, освен да изхвърля боклука, а аз като човек имам нужда, понякога голяма, да правя социални контакти ..., та затова.
Екстри:
MyXa
KoHcKa
А, незнам. Но талантите се наследяват от предишен живот и то какви:
Цитат: Не само художеството е талант и не само писателството е талант и другите неща като майстор обущар майстор по твоето хоби да кажем само и то може и хобито също е било талант, ами и майстор шлосер , майстор стругар и т.н.
Аз особено държа да си наследя от предишен живот да съм си майстор по моето си хоби.
Екстри:
dumb
divane
Цитат: В моето малко провинциално градче имаше една закусвалня на баш центъра, където правеха малко пици....
+
Цитат: Да му се незнае, к'во съм диване, то не че е детски спомен, но като се сетих за кръчмите в Търново и.... ех.... младост, малдост
на баш центъра - ей там точно и да му се незнае - интерпретация на "да му се не види", може би или каквото и да е там ? , абе няма значение.... да влезе следващият (нищо против, ако "следващият" съм аз )
Цитат: Това, че темата не придизвиква интерес у никого е много жалко, но едва ли ще ме спре да я публикувам.
Цитат: P.S. Темата ми ще стои най-отгоре във форума "Език и литература", докато реша нещо друго. Това е крайно положение, което не подлежи на обсъждане.
-------------------- Battle-khaki personality with red underwear.
Цитат: Кво ме интересува някаква си поетеса? Както си ходи така с гордо вдигната глава някой циганин ще и свие чантата с хонорарчето и следващия път ще почне по-внимателно да зяпа околната действителност. Мож пък да пусне и некое левче на просяка, дето е подминала с гордо вдигнатата си глава. И да внимава да не си счупи крака при следващата разклатена тротоарна плочка.
Това е бисер, достоен за награда.
Екстри:
MyXa
KoHcKa
Цитат: Тука сме се зарибили с един приятел и ние по латино танците. Те латино танците май се наричат класически, нали? Т.е. спортните танци са латино? Май малко се обърках, както и да е.
А по мое време класическите танци бяха валс, фокстрот, танго и куикстеп. Сега латинска америка е превзела всичко
~Mark Twain
Екстри:
MyXa
KoHcKa
Цитат: Някой има ли някакви идеи къде мога да уча компютърна анимация освен в Арт Колеж или НБУ? И още какво трябва да уча, ако искам да стана системен администратор?
Ех, тези сис админи - вълшебници!
Цитат: Как може да се напукат подържани пети на краката Според мен това може да се случи само на човек който не се подържа никак
Може би като стъпиш на нещо остро и се порежеш, колкото и да си си поддържал петите, от времето когато си се научил да си миеш зъбите,примерно,и тогава сее напукват. А иначе неподдържаните пети има вариант и да са просто мръсни, но не непременно напукани.
Екстри:
АЛЕСАНДРО
ADIDAS
Регистриран: 19.02.2009
От: СТАРА ЗАГОРА
това няма да ми помогне. Щото става въпрос за ТЕБ и ТВОИТЕ ПЕТИ. ако ти не ми кажеш, споделиш, аз няма как да знам, ТИ как си поддържаш петите. Ако ме питаш мен, веднага ти казвам- веднъж в годината- педикюр! Ама това е от 2-3 години, преди никак! И сега не са ми напукани. А за тази година още не съм си правила педикюр-а.... Та ми е спокойно, щото поне е признак, че нямам диабет, ама човек знае ли, може пък да имам нещо друго, покрай тази татуировка, която си направих...
Екстри:
MyXa
KoHcKa
Цитат: Искам да кажа едно,на нас които не сме в България,ни е по-лесно да пишем с латински букви,не заради дриго,а защото така по-лесно се отразява мисълта.
Определено мислите много бързо бягат.
Цитат: ...И когато някой театрално се венчава за народа си, без да живее в епохата на Левски и Ботев, нито да е от техния гениален порядък - това е проява на една особена егоистическа слепота, Вапцаровата слепота, профанирала Ботевото начало... Защото Вапцаров е учебникарски случай на тотален маргинал: - маргинал по отношение на семейната си традиция: баща му е един от най-видните върховисти, а той ПРЕДАВА баща си; - маргинал по отношение на принадлежността си към работническата класа - вие на умряло за тежкия живот, а се е дундуркал на коленете на Фердинанд и Кайзера му купува захарен памук, при посещението си във богаташкия фамилен дом на баща му в Банско; - маргинал по отношение на социалната си реализация - той е един от малкото дипломирани техници, а цял живот рие кюмюр по парните котли; - маргинал по отношение на личния си живот - кълне се в любов към жена, чието основно занимание е да го украсява с рога; - маргинал по отношение на партийната си ориентация - бил е подсъдим по процеса на ЦК, а даже не е бил член на тази партия....; - маргинал е по отношение на Родината си - тази, която му е в наличност, не го задоволява, разбира се (той от нищо и никога не е доволен!), ето защо се измисля онази, с "небето над Пирин", зад телените мрежи на Беласица, удобна, понеже е недостижима. Недостижима, разбира се, за хора, които я мечтаят публично, но така и не намират воля да напишат нещо на "родния" си език или да отидат и да станат част от борбите на македонците; - маргинал по отношение на поезията си - цял живот се гуши свенливо при споменаването на имената на водещите български поети, съзнавайки интуитивно своята ограниченост; - маргинал по отношение на "Верата" си - така и не успява да проумее, че вярата може да бъда осмислена единствено от Бога, понеже религиозността, основана на "разум", винаги е довеждала нещата до катастрофа. Което се и случва, след като милите му "другари" реално вземат властта след 9-и; - маргинал по отношение на саможертвата си - малцина знаят, че след процеса "другарите" плюят Вапцаров като предател, защото по време на разпитите той прави пълни признания и накисва доста народ.Митът за "достойното поведение на поета-революционер" е съчинен години по-късно, след като комунистите решават да използват Вапцаров за поетическо чучело.