Тaис
хетера

Регистриран: 17.10.2003
От: Sofia
|
Re: Дали пък не е време за
#206702 - 07.02.2004 18:58
[Re: МММитов]
|
|
|
Всъщност астрологията не е нито окултизъм, нито мистика И ако ме питате, ама явно не ме питате, а аз не питам звездите - аз си искам Астрология, пък Окултизъм и Мистика.... ми там който си пише да си мисли Но си млъквам, щото явно се хабя да питам Пък и...... Но благодаря за вниманието
-------------------- Някои правят така, че нещата да се случват.
Други наблюдават как нещата се случват.
А трети се питат дали нещата са се случили...
|
Анонимен
Нерегистриран
|
Re: и това доживях:)))
#208631 - 10.02.2004 03:16
[Re: Мишо]
|
|
|
Мишо бил вече съвсем малко и "леко изнервен"  що тъй Мишо? ))
не си прав за окултизъм и мистика, си мисля, остави настрана дето там, дори мене ме напускат приличните маниери, пепел ми на езика, но се надявам да се съгласиш, че така би се предпрограмирало вповече и излишно напрежение. Пък тя дисциплината и бездруго си е и интересна и сложна и каква ли не ... окултен и мистичен елемент може да има, но не такъв е характера и, не такава е същността и.
Имаш "Култура и Изкуство", имаш "Образование и Наука", имаш "Хоби и Развлечения". Да се спори и претендира (основателно или излишно) може по първите два раздела, но целта е приятно прекарване на времето тук ... съвсем приемливо би било да е в третия - хем и отначало да е ясно, че нещата не трябва да се взимат особено на сериозно, нещо съвсем конкретно отговарящо на условията в нет ... пък живот и здраве като се види, че участниците са се намножили и изпоизучили и изпоифолософчили, може да се премести в някай от първите два или (което също може да се случи и пожелавам) да се обособи като раздел с подраздели(щото пък такива колко има не е за говорене).
леко изнервен  Позрав сърдечен! Виолена
|
Nadin
Charmed

Регистриран: 17.05.2002
От: The Windy City
|
#208640 - 10.02.2004 03:31
[Re: Анонимен]
|
|
|
Ти пусни постинга още веднъж и Мишо вече няма да бъде само леко изнервен...
-------------------- Ако искаш да бъдеш чут, първо се научи да слушаш.
|
Цецо
ПИЧ

Регистриран: 02.04.2003
От: Карлово, BG
|
#208766 - 10.02.2004 10:02
|
|
|
И ти ли си падаш по тънките слоеве? Оная вечер една 168 литрова тънкослоеста дама ми разби бойната готовност в "Стани богат". Само дето още на първия въпрос увисна като прани гащи. Явно планетите нещо не щяха да се подредят в конфигурация...
-------------------- Биват прочути и забранени. Те са измислили дясно и ляво
и мислят петото измерение. Непримирими към бог и дявол.
|
МММитов
отсъстващ

Регистриран: 12.09.1999
|
#208832 - 10.02.2004 11:08
[Re: Nadin]
|
|
|
Те упорито отказват да разберат, че никой няма да обърне сериозно внимание на идея или искане за нов форум от нерегистрирани...
-------------------- Κύριος ποιμαίνει με, καὶ οὐδέν με ὑστερήσει...
|
Анонимен
Нерегистриран
|
Re: извинявам се
#209015 - 10.02.2004 13:10
[Re: Nadin]
|
|
|
ами не съобразих, че анонимност не се редактира и стана тя каквато стана посред нощ ... цяла ли ще ме ядете или на хапки? това е шега, хей  както и задявката за нервността
поздрав - пак от същата:)
|
Анонимен
Нерегистриран
|
#209024 - 10.02.2004 13:17
[Re: Цецо]
|
|
|
много ми е несигурно на мен да падам на тънки слоеве , кусур ако имам е тоя, че на основни неща наблягам - ама ти що питаш ... и ква е тая бойна готовност?:))) с дами зад екран ... дали съм права като минавам на прибежки просто анонимна ))
весел ден! пак същата
|
Divata
изчезнала

Регистриран: 21.04.2003
От: там, където дивите рози цъфтят...
|
#209033 - 10.02.2004 13:23
|
|
|
Цитат:
пак същата
Здравей ФантастикЛига!
--------------------
|
Анонимен
Нерегистриран
|
Re: е що тъй неподготвен, Господине?
#209035 - 10.02.2004 13:27
[Re: МММитов]
|
|
|
хайде ще ти помогна -
като анонимна се обаждам с мнение за мястото на евентуалния клуб, пък ако четем докрай (ми права съм била май, да го пусна два пъти )ще видим, че не съм и особено анонимна. Съвсем надлежно регистрирана съм правила и аз подобно предложене, преди доста време, но факт - има го в архива, отпреди има няма две години. Че предложението тук е направено от неанонимен ник няма да спорим надявам се .хайде не тъжи и се не мръщи поздрав анонимен, ама пък сърдечен
|
Анонимен
Нерегистриран
|
Re: привет!
#209042 - 10.02.2004 13:31
[Re: Divata]
|
|
|
виж кво се случва с човек като не може да си избере подходящ ник за регистрация ... помагаай!
|