недорегистрирана
Нерегистриран
|
Секс на 14 ?!?
#447580 - 20.09.2004 17:36
|
|
|
Изхитрих се и посъветвах сина си да пише в един форум, където има добри теми за училище, родители, секс, наркотици и др. После му научих и НИК-а, влязох да чета и - те ти булка Спасовден! 14-годишния ми пикльо бил правил секс! А съм сигурна, че няма жив презерватив, който да не му изпадне от чурката, все още! И сега какво да правя, без да се издавам, че знам и без да се бъркам откровено? Не ми се става баба на 33!  Дайте ми акъл как да преча - поне до 16!
|
Berenis
императорска любима

Регистриран: 20.09.2004
От: София
|
|
Само да добавя, че регистрацията ми вече е активна - горното го написах аз.
-------------------- Mulier est hominis confusio
|
Креми
най-миличка

Регистриран: 09.06.2004
От: Fort Worth,TX
|
Re: Секс на 14 ?!?
#447601 - 20.09.2004 18:02
[Re: Berenis]
|
|
|
Ами,най-добре поговори с детето. Ако реши да завтаря поне ,да се пази.Разясни му това- онова.
|
Glezlichka
глезличка

Регистриран: 07.07.2003
От: Другата България
|
|
А защо си мислиш, че във форума е бил откровен? Да ти кажа, може и да си измисля, за да се направи на по-мъж... така че, не се впрягай много... поговорете си малко за секса и ще разбереш колко го е правил...
-------------------- "The happiest people don't have the best of everything. They just make the best of everything."
Live simply. Love generously. Care deeply. Speak kindly.
|
V.I.P
куха лейка

Регистриран: 14.09.2003
|
#447659 - 20.09.2004 19:09
|
|
|
И аз мисля като ФЕМА, за момчетата е въпрос на престиж да знаят кое как става. Предполагам, че не е правил секс по начина който ти си представяш.
-------------------- Абе, писна ми вече... искам да се возя на Маруся!
|
humpty dumpty
горски

Регистриран: 10.01.2002
|
|
Защо мислиш, че му е малка чурката на 14? освен това наистина един форум не е доказателство че го е правил. При всички положения би трябвало на 14 да е наясно за презервативите. Говорете и му обясни, че е по-мъж ако е отговорен и се грижи за себе си и за партньорката.
-------------------- согретый лучами зведы по имени солнце
|
Berenis
императорска любима

Регистриран: 20.09.2004
|
#447680 - 20.09.2004 19:39
[Re: humpty dumpty]
|
|
|
Защото наистина все още му е по-малка от стандартния размер презервативи. Освен това, може и да се хвали, обаче той е нов в онзи форум и мисля, че щом никой не го познава няма интерес да се хвали. Дано е верно, де! Иначе съм намирала интересни петна по боксерките метнати в коша за пране. Абе, да знаете - много е стряскащо да научиш такова нещо! А в събота и неделя все още идва при нас в спалнята да се гушка сутрин! Това мъжът е странно същество, да се чудиш просто!
-------------------- Mulier est hominis confusio
|
humpty dumpty
горски

Регистриран: 10.01.2002
|
#447696 - 20.09.2004 19:52
|
|
|
еее чак стряскащо... ти кога си мислиш, че едно момче почва да мисли за секс. кога започва пубертета? почти 100% сигурност има полюции.
а пък за размера... ти виждала ли си го във възбудено състояние, та си толкоз сигурна?
идва при вас да се гушка?? е тва ме разби, честно - чак сега го прочетох. не съм сигурен, че е добре за него да го оставяте да прави така. баща му какво мисли?
-------------------- согретый лучами зведы по имени солнце
|
V.I.P
куха лейка

Регистриран: 14.09.2003
|
#447706 - 20.09.2004 20:09
|
|
|
Петната по боксерите могат да се обяснят с маструбиране, което е нормално на тази възраст. И сина ми казва, че е хубаво пишока да му става на кокалче Даже когато беше на 5год. искаше майка ми да му прави масаж не само на гърба, а и на пишката, защото било - ммммм, супер 
-------------------- Абе, писна ми вече... искам да се возя на Маруся!
|
Тaис
хетера

Регистриран: 17.10.2003
От: Sofia
|
#447708 - 20.09.2004 20:09
|
|
|
Ами на 14 естествено, че ще има петна по бельото.... А гушкането - той все още е дете. Именно сега е хем голям, хем дете, такива са и вижданията му за света, такова и поведението му..... А дори и да е правил секс... някакъв, значи е време сериозно да говорите за това и най-вече за предпазните средства.
-------------------- Някои правят така, че нещата да се случват.
Други наблюдават как нещата се случват.
А трети се питат дали нещата са се случили...
|