Re: Пепел от рози #2578661 - 19.02.2010 12:41
[Re: Erosaria]
Отговори
Цитирай
Екстри:
БАЦО ГАЦОВ
рекордьор
Регистриран: 07.10.2006
От: България
Re: Пепел от рози #2578691 - 19.02.2010 13:40
[Re: tired]
Отговори
Цитирай
Цитат: Бродирах сърце за дъщеря ми, цвят пепел от рози. Замислих се над метафората. Та ми се прищя да попитам ню-ейдж агитката от форум вяра и религия, а и всички онези, които вярват в безплътното битие на духа и в астралните нива на света:
Къде отива пепелта от любовта?
На сега кат видях за видовете либоф се сетих ,че обичах една с агапе,а оная филия.Ма нищо не стана. После се оженихме със сторге,ма стана една.Абе кво да ти кажа,либофта няма пепел.Има рози,бодли.Тва -онова.
-------------------- Аз кат съм циганин ,не съм ли хора ,бе?
Цитат: Бродирах сърце за дъщеря ми, цвят пепел от рози. Замислих се над метафората. Та ми се прищя да попитам ню-ейдж агитката от форум вяра и религия, а и всички онези, които вярват в безплътното битие на духа и в астралните нива на света:
Къде отива пепелта от любовта?
На сега кат видях за видовете либоф се сетих ,че обичах една с агапе,а оная филия.Ма нищо не стана. После се оженихме със сторге,ма стана една.Абе кво да ти кажа,либофта няма пепел.Има рози,бодли.Тва -онова.
Пробвай с ерос ))
Хем е веселба, хем накрая и файда ше имаш - ше можеш да си наториш овошките като хъки
Апропо, как се тори душата със собствената и пепел?
Екстри:
Gogo5
член някакъв
Регистриран: 17.12.2009
Наскоро тук май имаше лаф за филма Матрицата. Чак сега зацепих, че Матрицата може да е истина,мамка му. Тва самолетче дето лети, се управлява отвътре. Виртуално,ама реалният младеж седи отвътре му, пред компа. Просто симулатор.А отвън се виждат повече от реални съотношения и перспектива. Вътре той изживява същото. И тва ако не е либоф, мамка му! Матрична либоф!
Наскоро тук май имаше лаф за филма Матрицата. Чак сега зацепих, че Матрицата може да е истина,мамка му. Тва самолетче дето лети, се управлява отвътре. Виртуално,ама реалният младеж седи отвътре му, пред компа. Просто симулатор.А отвън се виждат повече от реални съотношения и перспектива. Вътре той изживява същото. И тва ако не е либоф, мамка му! Матрична либоф!
С матричната любов трябва да се внимава. Че тя може и да си е съвсем реална, но обектите и обикновено са измислени
Принцеса Найтири като се срещна с любимия в реала какво се оказа? Той и стигаше до колената, беше инвалид, нямаше опашка и въобще не беше син, както тя си представяше
Наложи се той да умре в реала и да се премести завинаги във вечните ловни полета на виртуала
Чудя се дали са си народили виртуални дечица, с жълти очички и дълги опашчици
Re: Пепел от рози #2579477 - 20.02.2010 22:28
[Re: tired]
Отговори
Цитирай
е ти пък сега, Пандора си е Реал за принцеса Найтири, понеже тя е виртуален образ реално създаден във виртуалната История докато за мен е само един филм но каква ирония - пишейки това в момента съм и в Реала и във Виртуала, но откъде да знам със сигурност колко други Реали и Виртуали има!?
-------------------- Животът е такъв, какъвто сам си го направиш!!!
Re: Пепел от рози #2579487 - 20.02.2010 22:39
[Re: Erosaria]
Отговори
Цитирай
Цитат: е ти пък сега, Пандора си е Реал за принцеса Найтири, понеже тя е виртуален образ реално създаден във виртуалната История докато за мен е само един филм но каква ирония - пишейки това в момента съм и в Реала и във Виртуала, но откъде да знам със сигурност колко други Реали и Виртуали има!?
Ееее, Пандора беше изцяло виртуална планета Даже планините и не се подчиняваха на гравитацията
Ако имаше философски потенциал във филма, той беше точно в тази виртуална история. За нещастие, от плоска политическа пропаганда на режисьора не му беше останало време да доразвие идеята, намекната още в заглавието ))