hold on
конспиратор))

Регистриран: 21.07.2007
От: програма "спрайт"
|
С праздником вас, соотечественники...
#2127037 - 11.06.2008 22:08
|
|
|
Утре, 12.06 Русия отбелязва своя национален празник. През 1990 г. Съветът на народните депутати на Руската федерация прие Декларация за националния суверенитет, макар че мнозинството руски граждани и досега недоумява от кого и от какво всъщност страната се е обявила за независима. От 1992 година този ден в Русия е неработен, празничен. Две години по-късно той е обявен за държавен празник, и се отбелязва като Ден на Русия. Честит празник! Руската диаспора наброява около 20-25000 души в България. По този повод в неделя, в руското консулство в София се събраха около 400 души от цяла България. Генералният консул на Русия г-н Потапов "толкнул речь", с която поздрави всички участници в празненството и всички руски граждани, живеещи в България. Бяха раздадени награди. После празненството се премести в парк-хотел "Москва", в ресторанта хапнахме, пийнахме, пяхме, танцувахме...и аз бях там, и "...по усам текло, в рот не попало..."  Ето и няколко снимки от това събитие - дело моих рук ...

Дядо Дометиан също уважи празненството 
А тоя малък пич направо тръшна Филип Киркоров в земята 
И малко снимки от наш'та маса ...
Това е, засега... А някой от форумците не беше ли там?
|
Maz
ориентирана

Регистриран: 14.10.2004
От: Север
|
Re: С праздником вас, соотечественники...
#2127286 - 12.06.2008 09:45
[Re: hold on]
|
|
|
Радвам се за вас всичките и за приятното ви отпразнуване  Хубави снимки, браво  Макар че лично аз от тук и от тебе разбрах за такова мероприятие.
И - с праздником !
-------------------- Выбpосить дypь из головы нетpyдно, но жалко!
|
hold on
конспиратор))

Регистриран: 21.07.2007
От: програма "спрайт"
|
#2129745 - 15.06.2008 16:09
[Re: Maz]
|
|
|
В последния брой на двуезичния седмичник "Русия днес - Россия сегодня" /от петък, 13.06 има доста материал във връзка с празника, на 1-ва и седма страница /плюс две мои снимки /. На пета страница е публикувано и интервю с извънредния и пълномощен посланик на РФ у нас Анатолий Викторович Потапов. Оказа се че наистина това е начало на нова традиция, затова малко хора знаеха предварително за предстоящото събитие...
|
Kaiaktzar
темник

Регистриран: 27.06.2008
|
#2244629 - 12.11.2008 23:12
[Re: hold on]
|
|
|
Ну, с праздником.
-------------------- Тцъ, не съм аз.
|