Малкия имаше едно PSP Сони портапъл плейстейшън.Нещо му навехнал екрана, и сега е с друго.Вика дай да го отворим.Абе пич,не тука,тва е с течни кристали,ше се пръснат по пода не мое ги сберем ,течно,мокро ще издуе паркета Подло,и с една отвертчица го разслоихме тоз загадъчен възел. Еми поклон пред тез мозъци,мазнее нещо,ама като количество и капка от пипета няма.Ни пътечки се видат,ни нищо,кой отграничава една точка от съседна идея си немам,кой го играе кат лампа,не видех,слоеве,огледални,прозрачни,полупрозрачни.Обичам да се чувствам тъпо,и глупав се обичам,ей така в захлас пред неква технология,или фокуси,илизионисти,ей тоя Крис Ейнджъл,ами тъп се чувствам,че лъжеш копеле,лъжеш,ама аз съм нащрек винаги да м излъжат,а ти ме минаваш как малка гара,въпреки че дебна със сто очи. Ако може некой,тука,така,дълго,напоително и подробно да разЯсни всичко около тия дисплеи,кой прави светлото,кой прави цветното ? кой сбажда коя точка да е точка и въобще светлина,повече светлина по темата. Искам химическата формула на течният кристал,с какъв разстворител си разреждате течният кристал кога решите че не ви е много течен
Аз съм отварЯл и твърд диск,ама темата е за LSD , твърдички са тия дискове,верно е
Ето ти едно обяснение във Википедия-та, ама то е за LCD (Liquid Crystal Display). Че ако търсиш за LSD (Lysergic acid diethylamide), току-виж си се върнал в 60-те години на миналия век, и ти хареса