ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Образование и Наука » Обща дискусия

Страници: 1
Valiq_G
неориентиран

Регистриран: 05.10.2011
Търся добър колеж в София-Мениджмънт или Счетоводство
    #2841070 - 05.10.2011 16:14

Искам да получа информация и мнения за различните колежи в София. Но моля, да пишат хора, които са учили в колежи, не търся общи мнения... такива бол по форумите!
Решила съм тази година да се запиша в колеж. Нямам време да уча 4 години в университет и то теоритични неща. Искам да науча конкретни неща за бизнеса, защото искам да започна частен бизнес (надявам се догодина) - модно ателие (имам почти готово малко помещение, 3 машини и много идеи) и ако се развие след някоя и др. година - малък бутик. Завършила съм моден дизайн, разбирам от тези неща и искам да се развивам в тази посока, но самостоятелно. За съжаление незнам много за маркетинга, ценообразуването, рекламата... Искам да науча точно тези неща, които ще ми помогнат да стартирам малък, но сериозен бизнес и да го поддържам печеливш. Не бих искала да съм част от статистиката тип "8 от 10 фирми фалират преди 3-тата година от създаването си".
Моля, ако някой може да ми препоръча колеж, в който сериозно се учат тези неща! В Американския колеж няма да се запиша... нямам възможност да плащам 2 000 лева и повече за някаква диплома от престижни частни уч. заведения. Искам практически знания, а не просто диплома!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
eobuchenie
неориентиран

Регистриран: 03.10.2011
Re: Търся добър колеж в София-Мениджмънт или Счетоводство
    #2841311 - 06.10.2011 10:04 [Re: Valiq_G]

Ще ви дам лично мнение, по впечатления от различни мои познати относно ученето на МАРКЕТИНГ в България, а то не е много добро - особенно в колежите! Моя съвет ( аз учих във Варна маркетинг задочно) е да запишете задочно обучение в реномиран Университет за да не си губите парите по колежи! Лично аз съм доволна от ВИНСА и когато съм имала конкретни въпроси съм получавала необходимите ми отговри! Т.е. - колежа не се знае дали ще ви е полезен! Мое мнение!

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!   Уведоми модератора  
Страници: 1

Допълнителна информация
0 регистрирани и 1 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  nousha 

Изпечатай темата

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 590

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.023 seconds in which 0.013 seconds were spent on a total of 13 queries. Zlib compression enabled.