Ето няколко цитата от другия форум, по въпроси които ви вълнуват: “Тъкмо мислех тия дни и аз да пускам тема. Ползвам същото мазило от месец по съвет на моя позната, на която косата беше порастнала много бързо и наистина ефекта е поразителен. Косата ми е гладка и лъскава, никога не е била в по- добро състояние. За растеж още ми е рано да кажа. Наистина това лекарство го продават във ветеринарните аптеки , но то съдържа само витамини А, Д и Е, нищо друго, което би могло да навреди. Води се Витамин АД3Е. Използват го при А, Д и Е Авитаминози. На мен ми го донесе братовчедка ми, но ми свършва шишето и мисля да си купя още. Освен това е евтино- 4-5 лв. за 100 мл. ” Относно това дали можем да ползваме обикновена комбинация от витамини: “Пробвала съм и с ампули витамини А, Д и Е когато съм в Турция и не мога до го намеря и незнам защо, обаче ефекта не е същия!” Състав на Тривитаминола (Витамин АДЗЕ):
VITAMIN AD3E
Активни вещества:
Vitamin A palmitate 1 500 000 IU Cholecalciferol /Vitamin D3/ 2 000 000 UI Alpha Tocoferol Acetate /Vitamin E/ 1. 0 g
Помощни вещества:
Chlorocresol Sunflower oil Какво представлява: “Преди беше с друг етикет и си пишеше тривитаминол, сега пише Витамин АД3Е, но в аптеките като кажеш,че искаш тривитаминол те знаят и го дават.Шишето е кафяво, а етикета с жълт и зелен надпис, 100мл.Отдолу има снимки на разни животни.Няма значение, че не пише, че е за овце, на мен жената във ветеринарната аптека ми каза, че най-често за това го взимат.”
“Деси, изпревари ме, тия дни тъкмо мислех да те питам за тайната на дългата и гъста коса Като видях темата ти се накефих, а като прочетох и за Тривитаминол-а, мога да те подкрепя, абсолютно След като преди 2 години пробвах една прехвалена фризьорка в Димитровград и ми скъсиха косата драстично, за около 3 месеца имаше поразителен ефект с туй чудо за овце, тогава още бях руса- косата ми блестеше и бе страшно жива Тогава всяка седмица втривах от туй мазило, само от него и си постоявах, но напоследък косата ми се нуждае от обгрижване и благодаря ти за навременното подсещане, отивам и аз да си купя Момичета, ефекта наистина е много добър, имаше период в Димитровград момичетата изкупиха ветеринарните аптеки “
“Тия дни и аз ще се сдобия с "чудото", мъжът ми познава един ветеринарен лекар и онзи ден го срещнахме пред Билла и веднага му забих въпроса за Тривитаминола и той" За косата ли" Той сподели, че било български разтвора и бил по- хубавия, незнам обаче от какво е по- хубавия, но рече, че бил нежен разтвор и много добре попивал, по негов съвет позната тяхна фризьорка си слагала от Тривитаминола и в шампоана! Смятам и аз да комбинирам маска+ добавяне и в шампоана ”
“Голям майтап Раговор между мъжа ми и аптекаря: Мъжа ми : Търся Тривитаминол Аптекаря: За маска за коса ли? Мъжа ми: Ами то за друго купува ли се? Аптекаря: Ами не.”
“Не подозирах изобщо аз, че такива хубавини продават из втеринарните аптеки. Иначе се убих да търся по човешките аптеки ВитА в шишенце, но ми казаха, че го спрели от производство в тоси вид.”
“Споделих с един фризьор въпросната маска и освен аплауда от негова страна ме посъветва самата консистенция да се загрее малко на водна баня преди нанасяне и веднага с шапката там и познатите ни процедури, освен това хавлията с която ще се покрие самата "каска" е добре да се потопи първо в гореща вода и изтискана да се омотае около нея(процедурата се повтаря поне 2-3 пъти)”
“Правя маската от 05.05.2006 г., т.е. вече 40 дни или правила съм я 11 пъти /поиграх си да сметна /. Косата си боядисвам на 70 - 80 дни, като точен критерий за това, кога да я боядисам е вида й и личната ми преценка. Вчера като се вгледах в косата си, си помислих че трябва да я боядисам. Погледнах и видях, че от последното ми боядисване са минали също 40 дни.... С тези факти само искам да кажа, че косата ми е расла 2 пъти по-бързо и за 40 дни е израснала 2,40 см.”
Шишенцето Тривитаминол струва около 3,50-4 лв., 100 мл и стига за около месец.
-------------------- Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш. Оскар Уайлд
|