... Вероятно за извънземния разум - ако го има! - сме очарователни именно с лутаниците си в тая иначе съвършено уравновесена математически изящна космическа Райска градина. Ала ние "все още" не знаем това. Защото ако някаква Сила изведнъж разчупи седемте печата, зад които е ключът към Абсолютната истина, нас - сигурен съм - тозчас стресът ще ни убие...
Знаеш ли, като чета сутрин твоите думи (независимо дали съм съгласен с тях или не!) получавам някакъв заряд от духовна енергия за цял ден и денят ми минава превъзходно! Благодаря ти за това!
Мисля че Волтер беше казал нещо такова: "Не съм съгласен с теб, но бих дал и живота си за това да имаш възможността да кажеш какво мислиш!".
Свободното слово е най-великото достижение на човешката цивилизация, то е началото на всички начала. (Да си спомним как комунизмът пропадна за броени месеци от момента, в който Горбачов махна цензурата.)
Ето защо не мога да разбера защо се дразнят някои от съществуването на подобни "тежки теми", или по-скоро мога да разбера, но няма да кажа тук своето обяснение. Не ме е страх да го направя, но не искам да ти навредя. Не искам да разлайвам кучетата.
Мислещи хора като теб са надеждата, че този наш толкова заспал и упоен от измами народ все пак в дълбините си има мощни сили, които един ден ще доведат до завоюването на достойнството.
Само това исках да кажа.
-------------------- Моят блог: http://angeligdb.wordpress.com/
|