Цитат:
Другото, което е опитаи се да си представиш, как цялата БГ лети всеки ден по различни дестинации, защотото в САЩ на ден със сигурност летият толкова. И си представи накрая, че авиокомпаниите не знаят, тези хора кога точно ще летят. С други думи изобщо не е изгодно икономически в такъв голям пазар и за това не се прави
Евала !!! Точно това ми се струва, че се опитва и kokona да обясни, но доста по-детайлно, за да могат всички да разберат за какво иде реч, ти просто си го обобщила 
Пропуснах да добавя, че и аз не съм много запонзата с това как действа въпросният механизъм, но пък за сметка на това kokona очевидно е и въз основа на това момичето за отрицателно време ми организра две ваканции, със самолетните му билети и пр, просто защото има представа за какво иде реч, знае къде и как, и на кого да се обади, борави с точната терминология и нещата стават, така че тук вече говоря от личен опит 
Радвам се, че темата взе тази насока, защото на хората, на които не са им ясни някои неща ( в това число и аз ) въпросните значително се поизбистриха
Редактирано от Nadin (09.07.2006 19:08)
|