Цитат:
Толкоз искри за едно Нищо! Няма как да се спогодим. Вие, filopsy, вярвате в господина с щастливата усмивка, аз не. Виждате в него шанс за България, аз не. Всички останали аргументи в насипно състояние, както и обаятелните господа Доган, Първанов, Станишев, Б. Борисов, така милият ми дядо Стефчо и прочие, не знам какво правят тук.
Проблемът на г-н Костов е Силна и Просперираща България. Аз лично не му вярвам. Вие му вярвате. Е, дано! Дано сполучи.
tisss
:-) Спорът не е за... "едното нищо", опитай се да бъдеш поне малко честен. Спорът също не е и за Костов, както се опитваш да... "шикалкавиш". Започнахме за говорим за твърде важни неща, касаещи нас самите и България, но ти или бързо се уморяваш, или не ти се мисли (забелязал във филолозите тази твърде разпространена склонност!), или пък, най-вероятно, не си чел моя отговор... Няма нищо, щом желаеш за прекратим така нелепо спора, твоя воля.Фактът обаче е неоспорим: не можем да се разберем тук двама човека по един въпрос, а какво остава да се разберат осем милиона българи - и то по няколко основни, съдбовни въпроса... Тежко ни, щом сме толкова самовлюбени... Упехи ти желая, но те съветвам да се опитваш поне понякога да вникваш в разбирането на опонента...
|