Цитат:
Цитат:
Не съм "костовист", откъде ти дойде това в главата?! Просто разсъждавам над неща, които ми са се сторили любопитни и важни. Които трябва да се проумеят от всички нас... А за "теорията" за... политическия живот, прости ме, но е твърде дилетантска и наивна. Ето нещо за да ти помогне да вникнеш малко по-дълбоко в проблема: http://www.mediapool.bg/phorum/viewtopic.php?t=198&sid=a1aaf9ef74c8038b6b761f02730d6a68
Приятно четене, и помни че истината е най-скъпото, тя стои и над приятелите, да не говорим за жените
не мисля да споря с теб, приятелю, защото този форум май не е за да се бистри политика в него. но ще ти отговоря. не смятам, че успя да обориш моята дилетантска и наивна "теория". и статията, към която даде линк, също не я оборва. за мен дори я потвърждава. аз не защитавам лява или дясна позиция, а човешка. и не говоря за икономическа свобода и инициативност, а за свобода ОТ изкуствено натрапени ценности и свобода ЗА творчеството. ти си ипотекирал къщата си (или си я продал, не помня), за да издадеш книгата си. това ли е твоята свобода? към това ли се стремиш? да си принуден да се откажеш от покрива над главата си, за да получиш възможност да се изразиш творчески - това ли е свободата? ако е това, то аз, с извинение, отделям всякакви телесни течности и твърдости върху твоята свобода. и истината... коя е тази Истина? те са много. всеки има своята истина. в моето съзнание и възприятия истината е една, в твоята глава е друга. 2+2 не винаги е = на 4. предполагам, че сега ще последва отговор, който ще обяснява как нищо не съм разбрал, дали изобщо съм прочел мнението на което отговарям, колко съм невеж, как не ги разбирам тези работи и как трябва да ги оставя на тези, които разбират. затова сигурно няма и да го прочета, ако все пак го напишеш. и отново - тук не сме се събрали да бистрим политика. има си други форуми за тази работа.
ps един човек ми казваше, че най-важните неща са любовта, музиката и спорта. не истината. може би донякъде има право. не знам. може би това, че цял живот са го блъскали в главата му се е отразило. аз бих прибавил и приятелството, защото под любов той май имаше предвид секс.
Не позна, нищо няма да кажа, аз съм толерантен човек, мисли каквото си искаш!
Бъди жив и здрав!
Редактирано от filopsy (24.08.2006 21:34)
|