filopsy
търсещ
|
Re: Въведение ІІ
#1399803 - 28.08.2006 07:14
|
|
|
Цитат:
Драги господине, Вие бързате да сложите рамка някому, наричате нещо, което не познавате извратеност. Наричате нечии идеали извратеност. Извратеност е да обичаш народа си, но не е извратеност леенето и бленуването към отделната личност и издигането й на пиедестал. Надмогването на злобата драги Господине, не познава обидата, надмогването на злобата тръгва от себенадмогването. На Вас, Ви се иска да Ви мразя, господине, аз обаче нямам причина да го сторя. Вие не вярвате в народа, но вярвате в човека, също толкова абстрактен. Тоя човек, който принадлежи на народа. Вие призовавате да го обичаме и в същото време сте антихуманен. Филантропията, драги господине, Вие назовавате патология. Аз Ви разбирам, какво искате да ми кажете, само, че боравим с различни понятия господине, защитаваме различни идеали.
И за да не нарушаваме общите правила за ползване на форумите http://forum.all.bg/showflat.php?Cat=0&Board=everything&Number=24774&page=0&fpart=1, то аз ще спра участието си до тук.
Бъдете в мир!
---
Както Вие изразявате идеалите и позициите си, така и аз изразявам своите: къде е доказано и казано, че само Вашите идеали имат право на съществуване?!
Бъдете здрава!
|
|