Казваш: "Властта, удобствата, имането, известността, скандирането на имената им по високоговорителите, по площадите... за тях, за сините политикани са дрога,опиат, от който им се врътва мозъкът..."
От което нормалният човек си прави извода, че по твоето разбиране трябва да завещаем властта за вечни времена на комунистите, понеже те така или иначе са си родени в нея. Как пък не отрони една думичка против червените разбойници?!
"И ги гледам какви са се зашопарили, какви гърбове, какви задници са отпрали "народните избраници"... е-е, господин Александър Божков***, например, министърът. И ми иде една звучна на устата! Защото и при комунистите беше същото, само че тогава поне не говореха толкова лицемерно "Връщаме ви земята".
Чий съм? За комунистите или за демократите, за сините или червените! Колко на място си е оназ приказка на Владимир Буковски... Цитира я в една от статиите си Адам Михник. На въпроса чий е, известният мъченик на комунистическите перверзии Владимир Буковски отвръща: "Не съм нито от социалистическия, нито от капиталистическия лагер. Аз, драги, съм от концлагера!"
А пък от това твое изказване личи, че явно си станал късоглед, защото шопарите от лявата страна на парламента са много повече оядени, ала ти не ги забелязваш, на теб Божков ти е проблема... явно ти се плаче от мъка че Костов не е дебел, иначе само за това щеше да си говориш...
А от кои си то си личи с просто око: червен си и в червата, а всичко друго си е просто увъртане, демагогия, "модернизъм"... Жалко, че успя да преобърнеш личната си обида от това че сините не ти дадоха някой пост в ненавист срещу демокрацията и срещу демократите, които въпреки всичките си кусури преобразиха България...
-------------------- Моят блог: http://angeligdb.wordpress.com/
Редактирано от AngelPotter (13.09.2006 12:35)
|