Цитат:
Тис, в този митичен договор нямаше ли поДРЕБНОсти като неустойки за неспазване на срокове и/или качество, надвишаване на предварително уговорена цена и т.п.?
Ама вие насериозно ли ги вземате тези негови фантасмагории. Истината е, че аз се навих да му направя сто броя от книга с обем 496 страници срещу 10 лева за всеки брой, което си е чист подарък от моя страна. Аз съм издал на около 30 човека книги без нито стотинка да взема от тях - ни за материали, нито за труд. http://standartnews.com/archive/2001/12/07/faces/s3212_3.htm
Разбира се тези книги не са били нито в такъв обем, нито с такава сложност. Но той направи всичко възможно да спра работата над книгата, със своята наглост, непочтеност, кретенизъм и селски тарикатлъци. Той орева орталъка за 1000 лева, (приблизително толкова му струват материалите). Но не казва, а и не си дава сметка, че само графичните обекти в тази книга са около 1700 (хиляда и седемстотин графични обекта!) Ми то само векторизирането на графиките, което варира от 2 до 20 лева на парче, не може да си плати. Какво да говорим повече! Аз не съм искал, и не искам да ми ги плаща, искам само да престане да се държи като говедо. И ще му довърша книгата, да ми се маха от главата, че ми е само до такива като него!
|