Other bands play Manowar kill
#1815007 - 01.07.2007 18:54
Отговори
Цитирай
Надявам се модераторът да няма нищо против, при наличието на тема за Калиакра рок феста, да бъде отворена нова, посветена на Кралете (би могло да има теми и за останалите два концерта, но аз не бях там ) Както е редно, започвам с репортажа от събитието, който дава добра представа за онова, какво ни се случи!:
Кралете буквално мачкат! 3 часа ни премазаха с култови парчета! Звук, мощ, настроение - наистина нямам думи. Абсолютно категорично мога да кажа: това не е концертът на годината, това е концертът на живота ми!
Вижте сетлиста - не е истина!
Не мога да опиша чувството: да ти лазят тръпки по гърба на всяка песен! А химна - просълзих се! Зарята накрая беше завършекът на един абсолютен празник! Евала, Цонко, управляваш! Цонко - президент
За звук и т.н. просто няма смисъл да говоря - на ниво отвсякъде! За шоуто - също: може да ги наричат позьори и не знам какви, но аз като фен, искам такава емоция и такова отношение и такъв заряд, каквито ми дадоха Manowar! И такъв професионализъм. Емоционални машини!
Хехе, прекарах концерта със страхотно добра компания, което го направи още по-голям!
За подгряващите групи не ми се говори - едва изчаках да свършат. Но докато свиреха подгряващите, с една съфорумка имахме страхотно изживяване: Вдясно (с лице към сцената) имаше нещо като ВИП на стадиона с масички и прочее. И кой мислите стоеше на една масичка кротко и незабелязано: Ерик Адамс Изтичахме до огражденията и неистово запонахме да му махаме с традиционния знак...и той ни видя и ни помаха - лично После се скри вътре.
Нямам сили да пиша повече в момента. Ден след концерта съм в еуфория и си знам, че ще ме държи дълго!
Other bands play Manowar kill
-------------------- It started to snow in the middle of July