надявам се ALEX_AN да няма нищо напротив,слагам нейния пост като начало на тази тема
"Това поне за мен е вид страст, като наркотик, опиташ ли веднъж, после трудно можеш да се спреш Да не говорим, че всяко едно пътуване, независимо къде, дори и в най-затънтеното кътче на света, разширява кръгозора, обогатява те като човек - улавяш нови звуци, виждаш нови картини, чуваш друга реч. Изплъзваш се от монотонния ритъм на ежедневието и усещаш живота по друг начин. Абе с две думи, всяко пътуване за мен е ВЪЛШЕБНА МУЗИКА, НАЙ-НАЙ -ВЕЛИКОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ "
според мен могат да доведат до приятна зависимост,която наиситина може да даде неповторими емоции и обогати кaто нищо друго
аз пътувам винаги когато ми е възможно,дори да не е далеко от вкъщи,защото хубавото на пътуванията е че, всъщниост са едно лично вътрешно измерение, който не всички притежават за съжаление,всеки път човек се преоткрива,и всеки път,дори и най-краткия уикенд в околностите ,изкарва черти от характера които ежедневието скрива или по-скоро забравя. Във всеки случай,добър път на всички globe-trotters 
И ако наистина се чувствате зависими и в плен на този вид дрога,чувствайте се привилегеровани.
-------------------- Your Christ is jew. Your democracy is Greek . Your coffee is Brazilian. Holiday is Turkey. Your numerals are Arabic. Your alphabet is Latin. Only your neighbor is a stranger ... (1994, poster on the walls of Berlin)
|