ALL.BG форуми
ALL.BG поща форуми чат стая обяви картички

Форуми » Разни » Право

Dani.79
неориентиран

Неясен казус около кражба на велосипед
    #2687948 - 31.08.2010 21:08

Накратко историята:

Откраднаха ми велосипеда, австрийски бегач KTM, от паркинга за велосипеди пред Сити Център-а. На 5 метра от централния
вход, на 15 метра от охраната.

Предисторията:
Оставял съм си велосипеда повече от 30 пъти пред Сити Центъра.Но не на паркинга за велосипеди, а отдясно на сградата, върху едни стълби точно под охранителната камера, следяща страничната врата.
До момента в който един слънчев ден служител от охранителната фирма ме пресрещна на входа, и ми каза че по нова разпоредба нямам право да оставям велосипеда си там, а само на мястото което е предназначено за това ,като ми посочи паркинга за велосипеди. Казах си - чудесно, щом има специално място, то ще е най-добре охранявано и наблюдавано.
Оказа се обаче, че още на второто паркиране на указаното място, заключващата стоманена оплетка бе срязана и велосипеда откраднат.

И сега въпросът:
Каква е отговорността която носи охранителната фирма, при положение че дава наставления и указания къде точно да си паркирам велосипеда?

Моля някой ако има яснота по този казус да сподели.

Екстри: Изпечатай мнението   Напомни ми!     Уведоми модератора

Тема Автор Публикувано
* Неясен казус около кражба на велосипед Dani.79 31.08.2010 21:08
. * * Re: Неясен казус около кражба на велосипед dikobraz   08.09.2010 19:30
. * * Re: Неясен казус около кражба на велосипед !НА-КОЙ-МУ-ПУКАМодератор   29.09.2010 15:08

Допълнителна информация
0 регистрирани и 1 анонимни потребители в момента разглеждат този форум.

Модератор:  !НА-КОЙ-МУ-ПУКА 

Възможности в този форум:
Не можете да добавяте нови теми
Не можете да отговаряте на мненията
HTML - забранен
Псевдо-HTML - разрешен

Рейтинг:
Брой показвания: 1234

Мнението ти за темата:

Прехвърли се в

ALL.BG не носи отговорност за съдържанието на мненията, публикувани във форумите.

НАЧАЛОРЕКЛАМАВРЪЗКА С НАСКОНТАКТИЗА НАС

©1999-2012 ALL.BG Всички права запазени!

Generated in 0.009 seconds in which 0.001 seconds were spent on a total of 12 queries. Zlib compression enabled.