Съгласен съм, че Лас Вегас няма как да се сравнява с някой от споменатите градове. Съгласен съм и с оценката ти за Ню Йорк и Вашингтон, но с ето това, няма как да се съглася:
Цитат:
Лас Вегас е за хора, които имат повече пари отколкото вкус (или никак и от двете).
Преди всичко Лас Вегас е за широкоскроени хора с чувство за хумор. На първо място не е нужно да имаш много пари, за да отидеш в Лас Вегас. Никой не те кара да играеш хазарт, достатъчно е да се забавляваш. Евтините полети до града и достъпните хотели от най-висока категория, допринасят за чудесното прекарване. Омръзнало ми е от клишето, че Лас Вегас е за хора без вкус. Няма такова нещо. Ако си отишъл в пустинята, за да видиш Айфеловата кула, значи наистина нямаш вкус и няма нужда да биеш път до Париж, за да видиш оригинала. Както казах, Лас Вегас е за хора с чувство за хумор. Това е мястото в което съм се забавлявал през всяка една минута от престоя си и да се сравнява този изкуствен оазис насред пустинята с който и да е нормален град в света е меко казано некоректно...
--------------------
„Който владее миналото, той владее и бъдещето. Koйто владее настоящето, владее миналото.“
|