Цитат:
Здравей, новината наистина е чудесна. През март ми предстои да правя такава връзка (Орио-Малпенса). В Орио кацам в 07:10 и трябва да стигна до Малпенса, защото самолета там ми излита в 10:05, значи имам по малко от 3 часа. Възможно ли е да успея да си хвана полета? На колко време има автобус и директно летище-летище ли е? Благодаря предварително!!!
здравей, за съжаление не е възможно защото шатъла от Орио за Малпенса (директен е )е на определени часове и не те устройва 
евентуално може да се вземе шатъла от Орио до гарата в Милано,ето разписанието orio shuttle (но имайки впредвид че е сутрин,магистралата е много натоварена и няма гаранция че за 1 час ще стигне както е предвидено)
после може да се вземе от гарата в Милано шатъла за Малпенса,ето разписанието,но ми се струва рисковано malpensa shuttle
Моят съвет е такси от Орио право на Малпенса,цената е около 150 -170 евро.
-------------------- Your Christ is jew. Your democracy is Greek . Your coffee is Brazilian. Holiday is Turkey. Your numerals are Arabic. Your alphabet is Latin. Only your neighbor is a stranger ... (1994, poster on the walls of Berlin)
|