Цитат:
Въпросът ми е към всички родители, които имат злояди деца.Как се справяте с тях?Какво правите, когато детето ви все казва не искам да ям не съм гладен/на.Или това не ми харесва или не обичам.Споделете вашия опит, че не издържам с моето с моето злоядо дете. Все е капризен.Повечето пъти се налага за него да приготвям отделна храна и понякога даже доста често се случва и нея не иска да яде после.Случвало ли ви се е да направите нещо , което много иска и после да каже ами това няма да го ям.Ако имате идея подхвърлете някоя.Ще съм ви благодарна.Пък може и някоя рецепта ако се сещате за злоядковци.
Големият ми син беше злояд. След време се усетих, и започнах да не го насилвам, спрях да го гоня с храна из къщи. И така започна, когато огладне сам да търси храна. И като няма в хладилника нещо, което му харесва да похапне, започна да похапва каквото има. Естествено старая се да задоволявам нуждите на всички, храната да е вкусна и здравословна, но не може да се угажда постоянно на един член на семейството за сметка на другите.
|