Amplifier
почетен член

От: Sofia, BG
|
Re: 1 радикален вариант
#28512 - 11.05.2002 03:55
|
|
|
Аве, мноу опростенческо разсъждаваме ние българите вееее! Ае, пожелавам ти и ти да станеш президент, да ти се мъкнат секви миндили и селяни от Парижките и Лондонските му клубове, да ти ленчат как нямало ич демокрация щото тяхната дума никой не я бил чувал, да те поставят на колене като ти изискват да намалиш където каквото може се намали само да не било правителство просрочило лихвичката на някой холадски заемодател. Нека малко и на теб да ти хленчи партия, че не мое се финансира като отказваш закон който свива доходи ама облагодетелства фондации, нека да те притискат всякакви си тъпи парчета с приказките си за ЕС и НАТО от една страна и парцалив бюджет от друга. Кво толкова - ако нищо не стане и не вържеш двата края ще викнеш танковете. Деа знам - президентска му работа, аз съм малък и не ги разбирам тия работи. Кой за квот учил все пак.
Ами ти какво искаш да призове? "Бегайте крачета да бегаме" ли? Ми нали чунким е президент на всички българи - тук може би има такива, на които няма да им е ич убуу ти точно да ги оставиш.... Що точно да е параван? Какво имаш предвид? А за сина му - я помисли всеки от нас какво би направил на негово място. В УНСС ли да го прати. В интерес на истината, стипендията на сина му я плаща фондация "Отворено общество" ама никой не смее шукне срещу нея, защото на всичките тия из мерцедесите дето се гонят в 9:15 по бул. България синовете им са със стипендии на Сорос в САЩ или Англия. Това че може да са пълни лекета, като едни прост дилър от Мерил Линч няма значение обаче вече, нали? Аве, както е казал народа: хубава работа, ама българска. Иначе помисли си за варианта който ти предложих - аз бих гласувал за теб! Бъди здрава дотогава!
|
|