Цитат:
Аз имах предвид, че интервюто за J1 е много по-различно от това за H2B, тъй като визите са различни и се третират по различен начин... ама ти си знаеш твоето. Заминала си, останала си недоволна и това се е отразило на всичките ти мнения.
Душата,до момента имам 4 USA визи издавани, едната е H2B другите 3 са различни, така че изобщо мнението не ми се основава на една виза и едно интервю.както и не съм била и за 1ви път в USA. Но и не е гаранция че ако до сега са ти издавали виза и ти си се връщал на време, че другия път няма да ти откажат. Познавам човек с 2пъти издавана виза и 3тия път отказаха. Друг случай, на един 3 пъти му отказваха на 4тия път му дадоха, че дори после и спечели зелена карта. Още един случай, всеки път му отказваха , дори черен печат му биха в посолството но човека не се отказа, всяка година на интервю ходеше и накрая му дадоха виза. И др. случай. Казах и пак ще кажат, могат да те питат каквото им хрумне. на мен са ми задавали и въпроси , които изобщо не са били свързани с визата за която кандидаствам. 1вия път като кандидаствах бях ме група , едните получиха виза за по 2години, другите за по 5 , някои за по 1год. а някои за по 10год., а някой и не получиха виза, а всички бяхме за един вид виза , заминаващи на едно и също място.
|