Re: Подгреването на вчерашното ядене
#2952566 - 14.09.2012 22:13
Отговори
Цитирай
Не може и дума да става да се сравняват двата филма. "Подгряването на вчерашния обед" не е антибългарски, напротив, този филм се приема много добре в България, защото е обективен, докато за "Третото полувреме" - айде, не съм го гледал, но само това, което знам за него ме отвращава. Добре, ще го гледам, но той е много под нивото на "ПОдгряване на вчерашния обед". И ти ако си писмен, Падавичар също, то не може да се каже, че това е така за всеки македонец. В Македония ще гледат "Трето полувреме" и ще си кажат: "Ебем ви пичку бугарска фашистичка окупаторска" или нещо подобно. Ако се направи един нормален и обективен филм за лошото лице на българския фашизъм - никой българин няма да го оспори, защото има много такива български филми, но това не е филм насочен срещу българския фашизъм, а изобщо срещу българите. Може би не искаш да ни разбереш, защото не искаш да влезеш в нашата кожа. Постави се на мястото на един среден българин. Представи си, че ти си българин. Е, как би реагирал тогава срещу подобни правокации?
-------------------- Не обръщай внимание на всичките думи, които се говорят;Еклесиаст 7:21