Re: Подгреването на вчерашното ядене
#2952584 - 14.09.2012 22:45
Отговори
Цитирай
Цитат: Аз да съм един средностатистически българин (ето и ще се опитам да пиша на български, колкото го мога ), и да живея в България, най-веройатно би реагирал горе-долу както и всички тук, поради цялокупната обстановка. Обаче, това което ми е интересно е, че в тази снимка където Митревски говори с български журналисти и с някои по-стари хорица, тези по-старите българи намериха разбирателство с Митревски и се водеше една цивилизована дискусия. А в България просто, колкото аз мога да видя, не се позволи да се слушне гласа на другата страна, нали така? И общо взето, както ти казваш, че в Македония се води антибългарска пропаганда, то и аз съвсем свободно мога да кажа, че и в България вече с години се води една антимакедонска пропаганда, която особено се засилва във последно време. На пример, какво беше филма "Мъкедония", и то виж изненада, в продукция на БТВ? То си беше чиста преднамерена пропаганда.
Извинявай, но трябва да коригирам няколко "граматически" грешки: 1. Къде Дарко говори с български журналисти и с няколко по-стари български хорица? 2. Къде в България не се дозволува да се слушне и другата страна? 3. А дали си има крушката опашка? 4. Как не се умори цял ден да говориш, без да си убеден в правотата си (на това може и да не ми отговаряш)?