Re: Подгреването на вчерашното ядене
#2952597 - 14.09.2012 23:01
Отговори
Цитирай
Цитат:
Цитат:
+1 За това съм напълно съгласен, както и че субективната ни оценка щеше да бъде повлияна.
Шо ке е бре? Отворен съм за доста гледни точки и съм наясно със своя негативен субективизъм породен от сблъсъка ми с Македония миналата година. Дразня се на опити за подмяна на историята, малоумни теории изсмукани от пръстите на базата на една дума или изречение подбрана специално от хиляди тонове литература написани по това време, без да се види цялостта и съвкупността на фактите.Аргументация от типа на "Читай Пулевски" и "високоинтелигентните постове" на Стоянович.
Отначало Фиромясвах всички наред, постепенно Боко, Път и теб ви сложих в графата Македонци и се опитвам да видя вашата гледна точка. Боко е на мнение били какви били старите Яз сум Македонец и не ми оспорвайте идентитетот и градината Път брани Македония и Македонското, но се опитва да балансира и гледа да не се занимава много с историята, а повече со бугарките и песньовките.
Теб на форума за исторически теми те няма и според мен са ти ясни как стоят нещата, приел си че пътищата ни са се разделили,но се интересуваш основно от настоящето - да споделяш музика, книги, да опознаваш разликите меду двете книжовни норми/езика.Обичаш да се ебаваш с хората ако почнат да се взимат много насериозно и даже може да станеш леко арогантен. Прави ми впчатление и че се интересуваш от настоящата политика в Македония, критично си настроен към ДПМНЕ и като ли песимистично и за самата Македония
-------------------- "Ваша великорусская мечта, сидя по горло в дерьме, затащить туда всех остальных. Это и есть Русизм"