Re: Трето полувреме - продължение
#2952761 - 15.09.2012 12:33
Отговори
Цитирай
НЕ, аз нямам такава идилична представа-просто казвам че както повечето неща в Македония, и това е "лекичко" обработено идеологически и е използвано 70 години за да ви се набие в главите според учението на Иван П. Павлов за условните рефлекси и асоциацията "бугари-убиства"; нещо, което за мен е просто безсмислено (защото е невярно обобщение=манипулация)-достатъчно ми обясняваха и на мен години наред как фашистите са изроди, които са убили 6-те ястребинчета-не че го отричам това Ястребино, нито отричам Ваташа, нито отричам че убийците са изроди, но в един момент става тъпо и скучно едно и също да се превърта. А специално при Ваташа май ще се окаже че някои жертви дето се представят за 17-годишни, са били на 34, така че не вервай на всичко дето го четеш в учебниците ви по история за 6-ти клас... По-добре порови за подробностите по процеса в СФРЮ за Любен Апостолов, ако толкова те интересуват миналите събития-той си е ваш, "македонец"-виж защо ги е убил, за да си коригираш и ти малко идиличните представи за македонски резистанс срещу бугарите фашистички окупатори а-ла Дарко Митревски