Аз тебе лично те питам. Ти какво сега зад групово извинение ли искаш да се скриеш?
За разлика от въпросния господин, не е в стила ми да клюкарствам и доноснича, прехвърляйки данни за участниците от форум на форум! Или може би настояваш да ти копирам личните съобщения от "Воденицата" с предупреждения за него, които ме засипаха още първите 5 минути щом стъпих там!
Да, ама не! Аз не съм доносник и поемам лично "политическата отговорност" за каквото съм казал, независимо на кого това се харесва и на кого не!
Виж кво, действаш като клюкарка - пускаш клюката, подсилваш я с полуистини и т.н. Л
Заради отговора на Кибика видях какви идиотщини пишеш-в една нормална държава ще те съдя и ще те осъдя за клевета та ще ме помниш докато си жив! "Още оплакванията" са на една кудкудякаща селюрка,която се е регистрирала в Котлето на 16.09.2011 и на 19ти ми праща съобщения без да я знам,без да я познавам срещу Биляна-ТЯ на мен,а НЕ аз на НЕЯ! Казах-пазя всичките ми съобщения в Котлето-ако продължава да кряка ще й припомня нейните! Ако изобщо имаш регистрация във Воденицата как разбраха "всички" 5 минути след влизането ти там кой си,що си,за да те "залеят" с ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ? И защо мен не ме предупредиха на другата ми регистрация?Няколко дни писах там като българин без никой да разбере кой съм!Даже и Афион като модератор не се светна! Предполагам,че липсата на съвест и при теб и при оная селска пръчка ви позволява лек и безоблачен живот...Вегетирайте си все така!
-------------------- Антифриза е нехетеросексуален!