От: до езерето
Re: Ужас!!! Косата ми пада!
#2972516 - 28.10.2012 03:25
Отговори
Цитирай
На които и да са козметични продукти,на кято и марка да са и колкото и скъпи да са,не бих заложила никога на 100% за косопад /пърхута,обема,сухотата са друго нещо-там може/ Проблема с коспада почти винаги започва'отвътре'.При малко повече от нормалното оставащи косъма по четката и аз съм вземала'спешни мерки'-комбинирани-вътрешни/навремето геритамин+Б-витамини,после добавих селен,цинк,кверцетин,КаMgZn или някой от комбинираните нови препарати. От Ревалид-а най-малък ефект съм видяла/а и слушала като отзиви/ по-добре заложи на Пантогар или витамините на Дюкре.Но пък и при мен проблема никога не е бил в такива мащаби,дори и след раждането/преди 100 години/-аз го отнесох със зъбите си-буквално-тотален срив,с необратими поражения за жалост-там'поправка'има,но възстановяване Трябва да се търси причината.А твоят хранителен режим като гледам е повече от здравословен и полезен не само за косата.Изследванията-също добри-да се чуди човек откъде може да идва това Та така,от витамините и добавките-сериозна атака с'по-сериозните',от маските-по-добре заложи на домашната с тривитаминол/точните съставки и съотношение ще намериш със сигурност някъде из нета/стимуланта на"Икаров"е невероятен и не отстъпва по нищо на Фитополеина на"Фито"и не на последно място си вземи нещо и за стреса/макар Б-витамините и магнезия да помагат и за това/ако ще и обикновена МГВ/мента,глог и валериана/или сиропче Анервина или курс с антидепресант препотъчан от лекар. Само е добре да знаеш,че е възможен/не задължителен/страничния ефект-напълняване/геритамина,Б-витамините,антидепресантите.../ Не че самите те'раздуват'но повечето водят до увеличаване на апетита и ако можеш да справиш с този враг,ефекта няма да те плаши. Успех и скоростно овладяване на проблема!
-------------------- КАК МЕ МЪЧИ ВСЕКИ ДЕН,
ТОЗ'ВЪПРОС ТРАГИЧЕН:
ЕМ ДА БЪДА ОТКРОВЕН,
ЕМ ДА БЪДА СИМПАТИЧЕН?....
Р.РАЛИН