Re: Сравнения или колко съм добре в България
#2979981 - 16.11.2012 10:13
Отговори
Цитирай
Цитат: Типичен бизнесмен Български ,заради такива като вас страната е на това положение,заради такива като вас земеделието дето твърдиш ,че ти е ниша е цъфнало и вързало,да и точно заради такива като вас 2 милиона потърсиха пътя другаде.Заради такива бизнесмени като дойде време за заплати ,се почват едни увъртания и тн и тн утре ,вдругиден ,после понеделник ,ама кой не казват ,такива са те строителите на новата България.Балъците да мрат аз си гледам кефа ,ясни са ми всичките номера .Сред вас има и свестни хора ,но те са толкова малко ,че се губят в цялата розова картина . И не на последно място Българите в Америка и по целия свят са щастливи от избора си,а живота навсякъде е борба .
Грешка ! Не са всички щастливи от избора си, но няма връщане назад за тях. Най-вече емоционално са задължени да свикнат с новата си родина. Едно евентуално връщана в БГ за тях е равно на провал, пък и .... "какво ще кажат хората, той отиде и се провали там, затова се върна." Затуй си налягайте парцалите, плащайте си данъците и тол таксите и се енджойвайте на Барак Хюсеиновия хелткеър.