Сайтове за билети до България
#3240677 - 06.01.2015 06:54
Отговори
Цитирай
Нека коментираме в тази тема за билети до Бьлгария.
Цитат: Кажи къде търсиш? Ползваш ли skyscanner, esky, kayak? Последния път преди 20 дни тествах http://www.esky.bg/samoletni-bileti и ми даде билет Сидни-София-Сидни за март месец на цена от 1500AUD. По спомен беше през Абу-Даби и Амстердам с продължителност от 29-30 часа, което се брои за бърз полет в тази посока...
dzverum,
Благодаря ти за линковете, ще ги проверя. BlueDragonfly, благодаря ти за линка и на теб.
Аз вече няколко години купувам през skyscanner, като всьщност миналата година погледнах цените в сайта и с цената която ме устройваше отидох в най-близкият Flight Centre и те ми мачнаха цената (те имат такава политика) Тази година пак ще направя сьщото, защото сме 3ма и имаме различни дати на врьщане, та е малко сложно да ги буквам заедно билетите директно през skyscanner. Март месец е евтино. Приятелка и тя ще пьтува края на февруари за 1500 с Qatar, сьщият полет юни е $2400, ако сега го купя. Юни / Юли и Август са най-скьпите месеци да се лети от тук кьм Европата (сьщо и около Коледа) С Qatar е най-кратьк полета, до Истамбул от тук само за 17 часа, супер...сега летят и до София вече.
-------------------- Човекът е човек, когато е на път!!!
----------------------