Леле каква дискусия само Наясно съм каква е цената на образованието в САЩ, и както споменахте има комюнити колиджис,не съм се засилила към Харвард, гледам да гледам реално на нещата и реално на възможностите си и съм наясно, че без образование първоначално ще работя за жълти стотинки както се казва, знам ,че не ме чакат с червен килим, но да запиша висше в България-отказвам! Според мен няма смисъл, самата система на образование е сбъркана Пак казвам, че това е мое лично мнение и това е моят избор.... Смея да твърдя, че зная езика, а до колко, ще се разбере на място, все пак като си там искаш не искаш го говориш, научаваш все повече, не ме плаши езика.... Само да добавя,че съм от София,сега ще кажете,да те всички дошли от някъде си и поживяли малко в София се мислят за софиянци, е аз съм кореняк софиянка и не искам да отида в САЩ защото тук мизерствам или нещо подобно,не,бих казала, че моето семейство сме сред малкото хора които живеят добре и съм благодарна за това. Така,че мотива за заминаване и живот в САЩ не винаги е свързан само с финансовата гледна точка, всеки си има своя причина.
-------------------- We're all crazy, some of us just hide it better than others.