От: The Sunshine State
Re: Стъпките след кацането на избраното US летище със зелена карта-част 3
#3359294 - 29.06.2016 20:52
Отговори
Цитирай
Цитат: Може ли да ми кажете какво се случва с багажа ни след като кацнем на американска земя и докато няколко часа сме при имиграционните? Може да не са няколко часа, но поне 2-3 вероятно ще се забавим. Има ли опасност след като не го вземем от лентата след полета да замине нанякъде другаде или го отделят/махат от лентата?
Поне от това, което си спомням преди при пътуванията си до Америка, първо минавах имиграционните и тогава си взимах багажа. Но винаги е било за около 15-30 минути, не повече. И все пак последно съм пътувала до там преди 8 години, възможно е да не помня.
Другият ми въпрос е, ще разрешат ли на съпруга ми да е с мен и децата или, както и на интервюто в посолството ще сме сами и няма да го пуснат/ извикат с нас понеже е американски гражданин?
Благодаря.
Ако се забавите дълго време, багажът ще го махнат от лентата и ще трябва да си го търсите. Без вас няма да замине за никъде, нали трябва да минете с него митницата (освен ако някой друг не си го 'познае' ) За съпруга не знам - питайте на място
-------------------- "А днес моят собствен наследник извършва геройски бели.
Не съм се изгубил безследно, щом той ме повтаря, нали?"
- Миряна Башева