Re: Зелена карта след подадена петиция I-130 - част 3
#3386989 - 26.01.2017 16:54
Отговори
Цитирай
Цитат: Каква е тази работна карта, която си получил с pending adjustment of status? И защо е трябвало да говориш с някакви служители, за да вземаш форми и доказваш права, при положение че всички форми и законови положения са онлайн. Или не обясняваш добре, или историята ти нещо куца.
Явно не си наясно с казуса adjustment of status. EAC - employment autorization card се нарича работната карта и така се издава в случаите, в които alien е в страната и е в процес на промяна на статуса си от неимигрантски в имигрантски. Изчаквайки взимането на решение от американските власти, процесът се нарича adjustment of status. Обясних в първия си пост какво наложи аджъстването на статута ми - чарт А и чарт Б във виза бюлетина. И ми се струва, че не е проблемът в обясняването ми или в това, че нещо ми куца, а в твоето незнание и категоризиране Промените във виза бюлетина с появяването на втори чарт Б се случват октомври 2015. Но ще те оставя да си почетеш и разучиш тези неща и после ако има нужда от коментиране, ще коментираме.