Re: Какви документи е нужно да се преведат преди заминаването
#3411434 - 24.08.2017 04:03
Отговори
Цитирай
Когато аз си правих моя ивалюейшън 2002-2003, пращаха имейл до университета в бг и съответно тоя имейл потъваше дълбоко я неизвестното. На мен документа ми трябваше спешно и пистоянно досаждах на WES. Те все ми казваха, че не са получили отговор от БГ и веднага като затворим ще им изпратят нов имейл. След няколко месеца едни и същи разговори и губене на време он холд по телефоните изпратих имейл на секретарката на ректора. Нищо. Като крайна мярка се свързах с декана на катедрата, обясних какво ми се случва и помолих за съдействие. При следващото обаждане до WES ми казаха, че са получили потвърждение от БГ и до няколко дни си получих документите. При следващото ми ходене до БГ отидох до университета, трябваше ми анотация на някои от класовете които бях държала и се отбих до декана да благодаря за съдействието. Той ми каза, че едва ли не са го обвинили, че съм му плащала за съдействието и че не било негова работа да се меси. Няма да ви обяснявам, че някакви тъпи кифли, ми се правиха на интересни и въпреки, че си бях платила за анотациите не щяха да ми ги дават, за да не съм им откраднела силъбъса и да почна да им преподавам класовете. Направо ми беше хем тъжно, хем смешно. Та по повод дългото време на очакване на отговор от бг институциите с потвърждение че А. Б.е завършил университет В. въведоха тези апостили на дипломите от министерството на образованието. Нямам си на представа колко се чака за евалюейшън сега, но аз съм правила такъв на гимназиална диплома и е работа за не повече от един работен ден.