Цитат:
С нищо не съм се покрил. И името ми, и местонахождението ми, и снимката ми са публично достояние. Ти се криеш зад някакви псевдоними и прочие. И зад някакви високопарни думи. Кой си всъщност? Комичната част се вижда, но нищо друго. Да не говорим за осъзнаването му от държавата и тъй нататък. Не. Единственото, което човек може да научи, е как да пробва да се самовзриви.
Цецо, ти си един критикар, който сумти отстрани като черна станция. Избягваш всички въпроси, които не те устройват, камо ли да ме опровергаеш с клип по твой избор. Смятам, че си русофоб и поради това не ти се нравят моите постове, иначе не виждам причина да ме дебнеш и критикуваш в Руския форум. Питам те пак с думи невисокопарни, какво ти е мнението за гибелта на руските момчета във войната срещу мюсюлманските джихадисти? Бил ли си в Русия за да видиш на място какви мерки взема държавата в борбата срещу пиянството, например последното увеличаване на акциза върху алкохола, наясно ли си с програмите и статистиката под въпроса. Не си обелил и дума за руската култура, за християнската религия и храмове в тази страна. Ти с какво допринасяш за развитието на този форум. Има ли нещо, което ние доброжелателите на Русия да научим от теб? Повече няма да ти отговарям, защото не виждам нищо градивно в постовете ти.
|