Цитат:
Историята явно е нейде надалече и мъничко встрани от теб. Но това няма значение. Ако от толкова обяснения нищо не разбра, проблемът си е твой. Не ми се водят безсмислени разговори с хора, които са единствено на принципа "Не разбирам, но не съм съгласен/съгласна!" Само за протокола - бил съм в Русия. Дори приятели имам от там и там. И с руския се справям неприлично добре, писмено и говоримо. А твоите приказки за моята русофобия са просто колкото да не заспиш.
Аз добре си спя, въпреки русофобите. Историята всеки я разбира по своему, включително понятието за унтерменшен. Защото и нас ни прислагват към славяните, барабар с руснаците, белорусите, украинците, поляците, сърбите и гърците. А ти хем си бил в Русия, хем имаш такива приятели, но дума не обелваш за тази част от живота си. Все нещо положително си видял и преживял, сподели го с нас простолюдието. Може да се поучим, да прогледнем правата истина с твоята помощ. Иначе ще си останеме обикновени русофили с вакум между слепоочията, които се радват като гламави на лозунги по 9.05. и на Путин. Бива ли така? Нали си ПИЧ.
|