rosalinda
-{--,--{-'-@

От: където грее слънчице
|
#ИскамБазовПакет
#3450907 - 23.11.2018 09:17
|
|
|
#ИскамБазовПакет
След като вече се запознахме с #НалиЩеТиСтанаКлинетите , можем да преминем към клиентът, който иска базов пакет Ето какъв е клиентът, който най-често иска базов пакет. Той цени финансите си и времето си. За това оптимизира всичко, ама абсолютно всичко. Като се започне от разходите за билети, за вечери , за почивки и развлечения… и за какво ли не още , та се стигне до бизнес разходите. Оптимизацията най-често върви двупосочно : към плюс и към минус безкрайност. Към минус безкрайност са насочени заплатите на персонала, плащанията към доставчици на професионални услуги, наеми, данъци и всички възможни офис разходи. Към плюс безкрайност вървят кредитните карти, почивките, самолетните билети, вечерите, ремонта на вилата, ремонта на басейна на другата вила, оптимизацията на гардероба на жената ….. е и шкафът й за обувки, пък защо не и шкафът за дамско бельо. След като оптимизира тези на жената, се започва с тези на любовницата ( или наобратно- първо на любовницата, после на жената) . И така, след като бюджетът вече е оптимизиран по най-добрия възможен начин, започва предоговарянето на абонаментите за професионални услуги от редовните доставчици. А какво по- хубаво от това да поискаш базов пакет ….. разбира се, с някоя друга екстричка към него, нали си редовен клинет ? Ето така протича едно стандартно предоговаряне на базов пакет : - А може ли да звъня 24/ 7? - Работното ни време е от 9 до 5. - А…..аз си мислех , че 24 часовата поддръжка ми влиза в базовия пакет. Може ли да ми добавите обслужване 24/7, без доплащане? - ……. - А ако имам проблем в събота вечер офис линията ви работи ли ? - Събота и неделя не работим. - Хм….странна работа. Мислех ,че това ми влиза към базовия пакет ! И все пак с кого мога да се свържа, ако имам проблем в Събота? - …… - Ако искам да се разведа с жена ми има ли кой от екипа ви да ми поеме случая ? Имам подписан брачен договор, но тя ще остане с детето в апартамента, който е семейно жилище… - Тук обслужваме само корпоративни клиенти. Това е счетоводна къща. Мога да ви свържа с кантора по гражданско право. - Странно, мислех , че това трябва да се включва към базовия ми пакет. Може ли да го добавите без доплащане ? - ….. - Ако НАП влезе на проверка във фирмата на майка ми, ще можете ли да реагирате ? - Договрът ни е с вашата фирма. - А, това като екстра не се ли включва в базовия ми пакет ? - … - От Министерство на Финансите и Икономическа полиция ме питат каква е тази офшорка, от която всеки месец тегля по 200-300 000 като физическо лице….може ли да им отговорите да не ме занимават с глупости ? - Каква офшорка ? Намерете си адвокат! Веднага! - Онази, от която тегля по 200-300 000 като физическо лице. Странно, това не ми ли влиза към базовия пакет? - …….. - Реших да замина за почивка. Може ли да се обадите и да проверите с резервацията ми в хотела дали всичко е наред. - Ние сме счетоводна къща. Обслужваме дружеството ви. - Добре, чудесно, значи ще очаквам обаждане дали с хотела всичко е наред. Имам двойна стая. Номер на резервацията е 987908….а да, очаквам една приятелка да пристигне на летището. Ако може от хотела да й организират транспорт. И да ми запзазите час за масаж. По възможност приятелката ми да не разбира. Искам да е с хепи ендинг. Оу, пропуснах. Това е екзотична ваканция. Рецепционистката не разбира добре английски….само урду. Но вие, ще се оправите с този дребен детайл, нали? - …….. Някои от отговорите са отбелязани с многоточия. Биха могли да бъдат най-различни. Оставям ги на вашето въображение
-------------------- They call me the wild rose
|
|