От: Някъде край морето
Re: Къде!
#528033 - 23.11.2004 23:02
Отговори
Цитирай
За дискотеките те светнаха вече като места където трябва или не трябва да стъпваш. Аз ще ти драсна къде се подвизаваме с приятелите Редовно си отсядаме в пицарията на Богориди- 34, до СДС. Правят страхотни салати, огромни, разкошни пици и куп глезотийки:) Поради същата причина гласувам "за" Китайския ресторант на "Фотинов" В една от пресечките на "Богориди" има много сладко кръчме- "Гролш". За капанчетата край плажа няма смисъл да ти обяснявам. Знаеш си как е през лятото там:)))) От време на време отскачаме и до "Адонис" - едно малко бистро пак в пресечка на "Богориди". Не е зле и в Бар - грил"69"- на ъгъла на "Ботев"-а и малката уличка която минава край бившето кино "Родина", сега "Пиргосстил". А точно срещу магазина има и още един страхотен салатен бар "Бизар", сега се сетих:) По "Александровска" срещу дупките е "Бохем"- и там си струва. А на "Кирил и Методий" срещу Барче - гъзарче са открили някакво страхотно заведение кръчмичка - пети човек се надпреварва да ми го хвали вече:)) Те това е от мен. Като подвижен справочник май станах
-------------------- Страхливец е този, който нарича мечтите си невъзможни