Чакайте сега че се дразня какви са тези исмислици ??? Среща на форумците ? Ами то има тук не съм ги броил колко но са над 30 форума сигурно - та каква среща ще искам аз със тези от музикалните канали? - ми аз метъл не съм слушал от 80-те годинии не съм публикувал там нито една тема нито съм прочел някоя ...А и на тях какво ще им е интересно да се виждат с мен че не са виждали диско(или чалга )маймуна ли???? или с писателите? и там същото и така с още много много форуми в които нито ъм писал нито съм чел - давам за пример себе си, но това важи и за всички останали!!! Всъщност няма да е лошо да има двама трима музиканти да дрънкат на китарите и няколко лиературоведи да си правим литературна вечеринка )))Какво ще си кажат програмистите примерно със секс маниаците Повечето били от софия е и ???? Какво му е интересното да си от София и да ходиш на среща пак в София? Като е жаба да е крастава ... Сега му е майката срещата да е на морето или в планинатано не във варна а в някое селце или курорт в София какво ще е??? Ще се отиде на ресторант или бар или дискотека и какво???? толкова и до там това не е интересно А и ти Турис-те си майстор на анкетите - що не направиш една анкета кой кого иска да види на една такава среща за да няма нещастни стоящи самотно в ъгъла и чудещи се за какво са дошли Направи една такава анкета и да видим кой колко фенове има и кого иска да види !!!
-------------------- Всички права запазени!Цитат или принтиране на част или цяла тема се наказва с бой по дупето