Това, с което се занимавам Годива няма нищо общо с организационните ми качества.А и съм чувал, че стане ли ти хобито платена работа - удоволствието от практикуването му изчезва.Колко е вярно и дали това си имала в предвид с въпросът си - незнам!
"Среща на форумците ? Ами то има тук не съм ги броил колко но са над 30 форума сигурно..." - Партизанче, аз още отначалото си знам, че вероятността да се съберем над 10 човека е много малка.Виж дискусията, дето се е водила, когато Мая е отворила темата за "Годишен бал" - само 10 са взели участие, а и тогава бройката на форумите е била същата.Освен това много хора не харесват Масовите мероприятия, тълпите, напиванията с уливания (последното и аз никакк, ама никак не го харесвам) - така, че бъди спокоен - няма да сме много!
Аз също не харесвам чалгата, но я понасям.Аз съм главно за идеята: "Всички да се сберем на едно место и да са видим"!!! Мисля определено, че софиянци трябва да се съгласят, че време прекарано в бар или ресторант в градски условия - няма да е ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ!
"А и ти Турис-те си майстор на анкетите - що не направиш една анкета кой кого иска да види на една такава среща за да няма нещастни стоящи самотно в ъгъла и чудещи се за какво са дошли..."
Сега, сметам, че тия дето изобщо искат да се срещнат с повече от един човек и разбират, че няма да имат скоро друг шанс освен този - хич няма да ги интересува, дали останалите ще разговарят с тях или - не! Но би трябвало щом тук намираме общ език - да го намерим и в реалното пространство, нали? А тея дето си лафят в един и същ форум, също не са се виждали и ще им е интересно да се срещнат.Какво като може да не се случи на срещата да разговарят с теб или мен!?
Следващата анкета, ако реша да прая такава ще е за място на купончето: хижа във Витоша (ако се намери организатор и ако се запази софийското мнозинство - почти съм сигурен, че двама от софиянците са гласували против срещата и трябва да се извадят от бройката), бунгала във Врачански балкан, в еко-селото в Елнски Балкан или на бунгала във Варненско!Но затова по-нататък!Ще изчакам още с резултатите от анкетата и някой други неща!И дано повечко хора от другите форуми научат, че тук се води дискусия по тоз въпрос!