От "Tema: Re: Предвидено е! Avtor: turist Data: 12/07/2003 12:37"
Цитат: Ако до 15. Юли (включително) не получа от софиянци някакво предложение за място на среща и евентуално преспиване - Софийския регион ще отпадне като възможност да събере целокупното ни "множество".
От "Tema: Re: Примерен план за форумската среща Avtor: turist Data: 10.07.2003 06:42"
Цитат: А на теб лично как ти звучи срещата да бъде в хижа Септември или х.Алеко, които са в близост до София.Проучил съм телефоните им и как се стига до тях.Само дето досега никой софиянец не се наема да ми съдейства в резервирането на местата и т.н., в случай че София бъде избрана за среща!
Напомням, че остават само два дни до изтичането на този срок, след което от анкетата ще отпадне възможността да бъде посочена Витоша, като възможен отговор.Тази подточка няма да я има:
А) на хижа или почивен дом във Витоша. Ще имам грижата да се съберем на определено място в София.Всеки заявил участие по известният ви вече начин ще бъде изчакан и така ще тръгнем към Витоша. Ще се спра на един от тези 3 варианта в зависимост от свободните места - хижа "Септември", хижа Бели брези, почивен дом на Радио София, почивната станция на Национална следствена служба в местността Трендафил или хижа Алеко (в тази последователност)