Всеки, който желае да присъства на Среща между форумците да знае, че тя ще се състои на 9.Август в еко- селището Мийковци ( http://www.bgglobe.net/viewer.php3?lang=bul&Obj_ID=40&alone=no )!Много моля желаещите да се включат да ми пишат на адрес - aromat25@mailium.bg в срок до 26.Юли (включително), за да мога да резервирам легла за тях в туристическата къща, където ще се настаним! Как се стига до с.Мийковци?
Зависи от къде тръгвате: - от София - с Експресен Влак за 4ч. и 20мин. (може и за 5 чАса) се придвижвате до Горна Оряховица - от Пловдив - правят се 2 смени на влак и се стига за 5 чАса.Много е важно да знам, дали ще има хора пътуващи от Пловдив, защото това ще повлияе върху часът на първата ни среща в Горна Оряховица - от Варна - около 3 чАса - други - ако има форумци с начална гара от друг град - нека ми пишат - ще ги осведомя за разписанието и ще се опитам да се съобразя и с техния час на пристигане в Горна Оряховица!
Село Мийковци е на 48км Югоизточно от Горна Оряховица, на изток от Трявна е и на ннейната географска ширина!Разстоянието измерено във време при нашето придвижване с маршрутни микробусчета до там е 2 чАса.На ЖП гара ГО непрекъснато чакат маршрутки за гр.Елена, в Елена ще ни чака микробус, който Мийковският ни домакин специално ще прати за нас, след уговорка с мен за часът, в който ще пристигнем в Елена! В Мийковци ще бъдем настанени в къща устроена специално за посрещане на туристи.От сега мога да кажа, че това ще бъде или къща"Ивайло" или къща"Янко".Цената на нощувката ни там няма да надвишава 7 лева! Според акетата мнозинството избра срещата да бъде в механа.Въпреки това аз препоръчвам на онези, които желаят да вземат нещо за хапване и пийване в самата къща(за всеки случай ) Ще си тръгнем от Мийковци в неделя около обяд, за да може онези, които са на работа да пристигнат в къщи същата вечер!
Когато ми пращате писмо, моля ви посочете ми колко места искате да резервирам в случай, че не сте сам.Важно е да сте поне 99% сигурен, че ще дойдете!!! Относно условията в къщата в момента не мога да кажа много!Топла вода, легла с чисти чаршафи!Повече подробности по нататък след като получа достоверно инфо. Точният час и мястото ни на среща ще ви пратя на еМайл адреса, който ми посочите.Ще ви отговарям и потвърждавам приетите резервации в срок до 24 чАса.Моля и вие да ми отговаряте в кратък срок! Pipi и Maya чувстват задължени да правят резерваци.Наясно съм с положението при тях!