Нерегистриран
|
Абразио на матката
#1085196 - 19.12.2005 11:47
|
|
|
Форумка съм. Влизам като анонимна, защо незнам, но така се чувствам зле в момента, че предпочитам да не знаете коя съм. От 10 дена имам много оскъдно кафеникаво течение, 2-3 капки за целия ден.Започна на нормалната дата на мензиса ми и продължава с никаква промяна, нито спира, нито ми идва. Отидох на лекар. Освен прегледа ми направиха и ултразвуково изследване. Според лекаря състоянието ми е нормално, в смисъл - нищо тревожно за яйчниците, малкият миомен възел, който следят е точно толкова милиметра, колкото беше през септември. Матката е като пред мензис, с удебелени стени, но ето че не ми идва. И лекарят каза, че иска да ми направи абразио. За мен това е ужасно. Имам страхова невроза, от всичко свързано с медицински манипулации. Всеки път като се наложи да ми изследват венозна кръв губя съзнание и ме свестяват. Просто ми се струва невъзможно да ми направят кюретаж, няма да го понеса. А лекарят не желае да ми изпише Оргаметрил или нещо друго, без този кюретаж. Чувствам се ужасно и колкото и да ми се иска да мисля позитивно, ми се струва че се прощавам с живота, че нещо много страшно ще ми се случи, че сигурно лекарят се съмнява за нещо ужасно.
|
|